Orientibis
Bildet er tatt for frihånd fra kano i sterkt tropisk sollys. Lokaliteten er et backwaterområde inne på en øy som ligger i Goas nest største elv, Mandovi river. Sammen med en egrethegre og to silkehegrer lettet den plutselig fra et buskas. Jeg rakk 3 ''skudd'', 2 mislykkede og dette før den var borte. Etterarbeidet kunne nok vært bedre, men gammal mann gjør så godt han kan og lærer litt etterhvert. Bare siden dette bildet ble eksponert og redigert har nok teknikken blitt bedre, men for dette bildet er det kanskje for sent hvis ikke noen har konkrete forslag til forbedringer.
Utstyr
  • Canon 300
  • Canon 28-300 med stabilator
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264706} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Dan S.
syns dette ble bra jeg..jeg er i tillegg
av den oppfatning av at fugleblider ikke alltid
trenger å være sylskarpe for å formidle noe..her har du
hodet og bakover i fokus og for min del gjør det ingenting om
vingen er blury.bra med fugler litt utenom det vanlige:)
Dan Sandmoen
Geir F.
At vingen er uskarp er jo i tråd med hva vi ser med det menneskelige øye. For meg blir det nesten litt unaturlig når alt er skarpt. Det føles ikke naturlig og blir mer en opppvisning i ''flinkisfotografering''

Dette synes jeg er bra, flott driv i bildet... tenderer mot utbrent i víngene som det eneste pirket.

-fløde-
Roar K.
Dan Sandmoen:
Nå er det nok ikke vingen som har vært problemet her. Den har normal bevegelsesuskarphet. Problemet var at jeg slet med halo som faktisk dukket opp etter at bildet var ferdigstilt og derfor måtte omredigeres.
Takker så mye for kommentar.

Geir Fløde:
Du er faktisk den første som nevner utbrenthet i vingen. Jeg har oversett det til nå, men det er faktisk en utbrent stripe i hele 4 fjær der. Bildet har jo vært ute på photosight der det havnet blant de 100, men ingen nevnte disse fjærene. Jeg er redd mine tekniske ferdigheter ikke strekker til for å utbedre dette så det får være som det er.
Takker så mye for kommentar.

Roar
Jostein G.
Jeg syntes du her har truffet upåklagelig! Et supert fluktbilde og særdeles bra vinkel inn på fuglen og dundrende skarpt på hodet for å si det sånn! Helt toppers dette! :-)




Mvh Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu