Bildet inngår i albumet Insekter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger694
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264728} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Kjartan T.
Skarpt og fint, bra farger som står godt i bildet, men litt merkelig komposisjon der insektet blir trykt langt ned i bildeflata. For egen del synes jeg det blir litt for mye luft i overkant og den hvite flekken i toppen blir for stor og dominerende (selv om den også skaper balanse).

Langt fra noe dårlig makrobilde, men også et stykke fra å være noe helt spesielt som jeg kommer til å huske.
Ivar B.
Dette ble et godt stykke makro Øyvind. Kontrasten og samspillet mellom det skarpe og uskarpe gir estetiske verdier og gjør det godt å se på. Samtidig retter det fokus på blikket slik at det oppstår god og uforstyrret øyekontakt med insektet. Fine farger og bhagelig lys. Bra! Mvh Ivar.
André M.
Joda, dette sitter fint. Plasseringen i bildeflaten gir meg mer enn en artsavbildning hvor hele flaten brukes til insektet. Stakkar'n er liten i en stor grønn verden... Meget bra.
Carsten A.
Meget bra og særdeles delikat utført vepseportrett i miljø.

Akkurat noen stakkar i en stor verden blir ikke min assosiasjon, det er mer et utsnitt som gir fin utnyttelse av bildeflaten. Det er mange ganger riktig å bare ta med det som er vesentlig - her kunne en slik holdning ført til et litt mindre interessant bilde - syns nå jeg.

MVH CA
Inger-Lise S.
Annerledes og fin vinkling på vepsen her. Teknisk meget bra. Delikat og fin bakgrunn med lekre farger.Overgangen mellom det skarpe og diffuse er svært vellykket her.
Jeg er enig med CA vedr. utsnittet. Mindre rom her tror jeg hadde gitt et mindre bra bilde. Enkelt er ikke alltid lett, heller ikke vellykket. Her syns jeg du har klart balansegangen utmerket.

Inger-Lise
Espen A. I.
Meget høy klasse over dette makroportrettet av vepsen. Virkelig god øyekontakt gjør bildet særdeles vellykket.

Espen
Arne S.
Klasseportrett av den lille krabaten. Det er kanskje ikke så rart at den sperrer opp øynene i opptaksøyeblikket ;) Flaten for øvrig kunne vært bedre presentert, til tross for delikat uskarphet.
Robin J.
Flott portrett med spennende plassering av hovedelementet. Mvh RJ
Mads B.
Et skarpt blikk mot den diffuse bakgrunnen som jeg liker godt. Meget bra!
Mvh Mads B.
Ann F.
Teknisk meget bra, jeg liker plasseringen i bildeflaten, den skaper litt spenning, og dessuten er gjentagelsen av den lyse fargen oppe i (nesten) midten viktig for helheten og historien.

mvh Ann
Øyvind A.
Takk for kommentarer.
Kan nevne at bildet er fra Biofoto-turen til Finnskogen. Så noe brukbart kom det ut av det, selv om det regnet nesten hele tiden.
Ø.
Tove H.
Anderledes og stilig vepsebilde- liker øyenkontakten, komposisjon og farger!
Mvh Tove
Stig Børre E.
Teknisk er dette innertier. Liker at du har så mye luft over. Syns plasseringen til insektet blir litt statisk, ville hatt det plassert mot et av hjørnene for å få litt mere spenning (pirk, pirk...)
Bra!

StigB
Kjell Sigurd S.
Meget velgjort. Vepsen er fint plassert og som betrakter gir den inntrykk av å stirre mot meg. Fargene og de lyse ''reflekslignende'' områdene er fint krydder. Enig i at den øverste er viktig. Bra bra.

Kjell S
Øyvind A.
Takk for nye kommentarer.
Jeg er nok mer glad i midtstilling enn mange andre.
Ø.
Liv F. D.
Fantastisk skarpt og fint bilde og skikkelig flotte farger. Dette bildet likte jeg.
mvh
Liv'')
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu