Blomstperspektiv
Kanskje et standard sommerbilde?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger268
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264900} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Mandy Christin P.

Dette var et kjempefint bilde! Jeg vil ikke si at dette er et standar sommerbilde. Perspektivet er veldig utprøvd den siste tiden, men jeg syns du har fått til dette mye bedre enn en del andre. Harmonisk og rolig bilde. Veldig vakkert. Nydelige farger, bra fokus og en flott ramme som gjengir fargen på kronene til prestekragene. Himmelen er veldig fin, liker at den ikke er knall blå!
Likte dette veldig godt!

Mvh Mandy
Kjærsti L.

Falt pladask med en gang æ så dettan! Kjæmpefint! Æ like fargan, komposisjonen, vinkelen og skarpheta. Originalt og fint.

Mvh, Kjærsti
Tone A.

Hei
Eit vakkert sommarbilde med både eit frodig og eit mjukt uttrykk. Lyse tonar pga pretekragane sine kronblad mot den lyse himmelen med skyer på. Også stilkane med sine grøne tonar er litt lyse, og kor det gule i midten av blomen er fine kontrastar og friskar opp bildet.
Komposisjonen med dei to fremste blomane som dannar ein digaonal og med dei duse blomane bak gir litt dybde til bildet også pga gjentekne linjer. Dei bua stilkane bryt med dei diagonale stilkane og livar opp bildet.
Her er det prestekragen i høgresida i forgrunnen, som har mest skarpe detaljar med dei fine linjene i kronblada og kor begerblada også er fine pga det låge fotostandpunket.
Også den midterste pretskragen i forgrunnen har eit fint skarphetsplan. Der linjene kjem så fint fram i dei opplyste kronblada på sidene. Her er det det luftige og lette ved pretskragane ein sommardag du får flott fram. Vakkert bilde som med sine prestekragar, fargar og lys verkeleg osar av sommar.
:) Tone
Grethe S.




enkelt

vakkert

mvh
grethe
Marit O.

Nydelig og sommerlig Øistein!
Flott eksponert og vakkert med himmelen i bakgrunnen
som kler bilde gode detaljer i bladene på di 2 første prestekragene
og fin bruk av dof!!!
Ha en fin kveld :)
Mvh Marit!
Avsluttet .

Herlig sommerlig:-)
Flotte farger og fint lys.
Hilsen Tone!
Avsluttet .

Herlige farger og en flott vinkel. Mvh Liselotte
Odd E. k.

Hei Øistein!

Et flott bilde av prestekravene. Et nydelig lys ammen med skarpheten fremmer blomstene på en fortreffelig måte. Meget fin fotovinkel og dybdeskarphet innover i bildet. Komposisjon og utsnittet er også meget bra Øistein!

Mvh

Odd E.
Hege S.

Lekkert og sommerlig. Flott. Likte vinkelen din!
Hege ;)
Anette L.

Nydelig bilde!

Bakgrunnen gjør bilde ekstra spesielt og fargene matcher :)

Får sommerfølelse av bilde, selvom det nå bare regner.

Hilsen AnEttE W.L :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu