Førstemann til mååål!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-05 17:29:58
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-07-05 17:32:27
    Versjon #3
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikon 70-200mm, af-s, vr, G, 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265200} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ann F.

Du har klart å få hodet/nebb/øyne skarpe i bevegelsen, det er bra, da viser bevegelsen i resten av fuglen at den er rask i snuen, det samme gjør vanndråpene som raser fra den.
Litt hardt lys på undersiden, kanskje en noe mørkere konvertering og med letning av mellomtonene?
Tror jeg ville beskåret litt fra toppen for å bli kvitt det helt lyse i toppen, over busken, og litt fra venstre så busken kommer nærmere kanten t.v. og det hvite steinen i gresset forsvinner, men ikke så mye at du mister luft bak stjerten.
Typisk canadagåsungeoppførsel, forresten. Fotografen skal være våken og rask for å fange dem i slike situasjoner, det har du klart bra med skarpheten så riktig plassert. Flaks (?) at nebbet er mot det lyse partiet i gresset, og med linjen av lys over hodet mot det mørkere gresset.

mvh Ann
Ivar B.

Støtter ett kutt i toppen, men ellers et fartsfyllt og sjarmerende og litt småkomisk bilde. Det er vel starten på flygetreningen dette, men foreløpig litt stusselig med vingespennet :-) Mvh Ivar.
Kjell Sigurd S.

Helig action! Godt gjort å få hodet øyet så skarpt i den farten denne krabaten har. Skyggene i gresset forstyrrer noe (tror jeg vet hvem som lagde de...). Ville nok valgt å klone fremfor å beskjære i toppen. Luft i fartsretningen (på skrå oppover) er viktig. Et lite kutt til venstre derimot, det ville hevet bildet - tror jeg. Synes dette i sum ble et severdig og fortellende bilde.

Kjell S
Inge S.

Hei.
Fint fartsmotiv og skarpheten på hodet ble meget bra.
Bra.

Mvh Inge
Sathees Isak M.

Hei:)
Synes motovet gjorde seg godt, selv om krabaten ikke er helt skarp.

mvh
Isak;)

Torbjørn K.

Skikkelig koselig fugle-bilde dette her. Det uskarpe i bildet, synes jeg er bare bra, så lenge øyet og hodet er skarpt som er tilfelle her. Utsnittet i v2/v3 er best, men jeg kunne kanskje tenke meg noe mer kontraster.

Torbjørn
Rune S.

Morsomt bilde av noe som ser ut som flygetrening. Det tekniske er nevnt. Versjon #3 liker jeg best. Flott fanget!

Mvh
Rune S
John-Tore G.

Hei. Ble bra denne. Skulle kanskje kunne ønsket meg enda en liten anelse mere bevegelsesblur i bakgrunnen. Men du verden, du har grunn til å være fornøyd med denne.

mvh John-Tore
Eli B.

Skarpt og fint hode, og artig positur på fuglen. Stilig bilde. Takk for konstruktiv kommentar på bildet mitt ''fjellet''.

mvh Eli
ingeborg w.

Tusen takk for kommentarer alle sammen. De blir lest og satt pris på. Nå for tiden er det andre ting som gjelder her så jeg får ikke gjengjeldt alle kommentarene, men det kommer etter hvert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu