Kroatisk måse
Dette her er tatt på St. Andrew Island i Kroatia. De kroatiske måkene er ikke like redde som de norske. Det hendte rett som det var når man spiste lunsj at det hoppet opp en måse på bordet ditt og tigget. Denne her satt på en kanon og skikket på meg i det jeg gikk forbi. Jeg kunne ikke la være å ta bilde av den, selv om jeg ikke er så stor fan av fugle bilder.
Tjaaa...vet ikke helt
Utstyr
  • Nikon d200
  • Nikkor 24-85 mm f/3.5-4.5
  • Brennvidde50 mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/640s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • AnnetPola-filter
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265328} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Er ikke så veldig stor fan jeg heller,iallefall ikke når de bare sitter der hehe.Bedre med litt action.Men alt i alt så syns jeg det er et ganske bra fugleportrett hvor bakgrunnen er dus og fremhever fuglen.Fuglen er skarp og lyset greit nok om skyggen på brystet dens forstyrrer litt(pirk),var vel sterkt sollys kan jeg tenke meg(var i Kroatia ifjor).Fargene syns jeg er bra.
Altså et greit fuglebilde men ikke kjempespennende:-)
Hilsen Tone!
Adrian Dyrhaug G.

Hei Jacob

Et flott bilde av måsen der den poserer for deg. Flotte farger, god skarphet og en ok komposisjon. At du klarte dette med en brennvidde på 50 mm er helt utrolig! Håper du kan kommenetere mitt nye elvebilde. Takk på forhånd!

mvh Adrian Grande
Jacob V.

Hei

Takker for kommentarene....



Mvh

Jacob
Laurberg G.

Hej Jacob. Faftisk flot eksponering. Ikke mange af de foto man ser af hvide fugle har denne detaljeopløsning som du præsenterer her. Kompositionen er måske lidt stiv og regelret, men mere spændende end det meste man ser her på foto.no. mvh. lau
Jacob V.

Hei, Lau

Tusen takk for fine ord. Kjekt å høre at du likte det :)


Mvh

Jacob
Anne-Lise S.

Ser ut som den jakter på godsaker akkurat som de ''norske'' måkene i alle fall, med det innbitte blikket der. Flott plassering av måka i bildeflaten, men kanskje burde du hatt 1 cm mer i bunn foran venstre beinet? Bare småpirk det der da, men... Liker hvordan du har klart å få frem tegninger i denne fuglens fjær. Ikke lett det med en hvit fugl. Har forsøkt noen ganger selv, men uten å lykkes. Flott jobba det. Liker også bakgrunnen her, og hvordan du skaper dybde. Gode farger også.

Anne-Lise
Jacob V.

Hei

Takker for kommentaren...
Hyggelig å høre at du likte det :)


Mvh

Jacob
Geir F.

Bra levert.
Perspektivet nedenfra gjør at dette ikke blir et kjedelig rett på bilde. Posituren blir nesten litt halvarrogant. Som Laurberg sier har du fått frem imponerende dybdeskarphet i de hvite fjærene. Skyggen forteller meg at sola står høyt og ikke gir de aller beste lysforholdene. Desto bedre tatt.
Dette gjør også at skyggene faller dypt og understreker den arrogante posituren enda mer. Litt mer under føttene ville nok gjort seg.

-fløde-
Jacob V.

Hei

Takker for hyggelig ord....
Disse kreaturene her var temmelig arrogante. Har aldri sett mer arrogante fugler enn dette :)



Mvh

Jacob
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu