Eldre kvinne i gamle Nessebar.
Bildet inngår i albumet Bulgaria - Mennesker - Burgaskysten juni/juli 2007.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-06 21:42:25
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-07-07 22:43:59
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger458
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265415} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Ivar B.
Flott portret dette Anne-Lise. Fin kontakt med personen som har personlighet og tegn på ''levd'' liv. Synes begge versjonene er bra, men går for versjon 2 med god margin. Bra! Mvh Ivar.
Anne-Lise S.
Tusen takk, Ivar, for rask og fin tilbakemelding!

Anne-Lise
Sathees Isak M.
Hei:-
Dette var meget originalt og kreativt...
litt tvil til skarpheten/ oppskarping..
men ellers er det ikke mye mer å si:)

mvh
Isak:)
Liv F. D.
Hei Anne-Lise,
Utrolig stilig bilde av denne gamle kinnen. Stilig at du tok det akkurat da hun er i ferd med å avslutte frisyren? Jeg synes begge versjonene er fine, men sort/hvitt var best her.
mvh
Liv '')
Avsluttet .
Veldig fint lys, et flott motiv. Liker begge versjonene godt, men holder kanskje en knapp på versjon 2. Fin blikk-kontakt. Mvh Liselotte
Avsluttet .
Ja, et ok portrett dette. Jeg liker sv/hv-versjonen best da fargeversjonen blir litt for stressende med farger og kjolemnster som drar oppmerksomheten bort fra ansiktet. Men jeg tror opplagt bildet ville blitt vesentlig bedre uten blikkontakt.
Inger Anne Maritsdotter V.
likte også best sv/hv-versjonen, som kledde motivet veldig bra.

Inger Anne
Laurberg G.
Hej Anne-Lise
Flot on-location. Her er situationen ramt i det rette nu. Kvinden der er gammel, med visdommens rynker i sin hud, men stadig forfængelig og plejer sit ydre. Hvornår man rammer? Altid et spørgsmål. Men her har du ramt. Og efter min opfattelse kan det blive endnu bedre. Jeg har lavet en sepia på gråtonen, 17% Hue + 71% Saturation. Denne kopi har jeg lagt ovenpå gråtonen med 45% opacitet. Jeg synes nemlig at farvekopien er for rød og gråtonen er for kold. PÅ denne måde rammer jeg midt imellem. Sender dig til vurdering. Og så kan jeg godt lide når den slas markante billeder afgrænses hårdt fra omgivelserne. Så en kraftig hvid bort på ca 40 pix bredde. mvh. lau
Tove H.
Herlig portrett av gammel kvinne med tydelige spor etter levd liv.Ennå er hun forfengelig, flott dokumentert. Bra med blikkontakten. Et direkte, nært og fint portrett. Enig med Lau ang en mellomting av versjon 1 og 2, tror det kan bli bra.Flott modell du har funnet!
Mvh Tove
Anne Ø.
Artig blikk og situasjon du har tatt dette i Anne -Lise.
Liker lyset og fargene også her. Ble også svært bra i sv-hv.

Anne:)
Anne-Lise S.
For noen flotte tilbakemeldinger å få! Flott med slike tilbakemeldinger som gir innblikk i hva det er som fungerer, og kjempefint også med forslag til hvordan bildet kan gjøres bedre slik akkurat du ser det! :-) Takk til deg, Lau, for forslag til ny versjon, og med ''oppskrift'' på hvordan du har fått det akkurat slik! :-) Takk!

Anne-Lise
Nely d.
Hei Anne-Lise. Har lyser øynene av livserfaring og ''viten'' som ikke deles med andre.Siden bildet også tyder på forfengelighet, synes jeg faktisk at fargeversjonen er best. En gammel kvinne kledd i rødt! I de andre versjonene blir hun mer gammel og mindre forfengelig. Hilsen, Nely
Avsluttet .
Dette er utvilsomt et fint portrett, men jeg blir ikke helt enig med meg selv om jeg liker lyset eller ikke. Det virker kanskje litt for flatt og direkte. Hva er lyskilden her? Med litt mindre farge tror jeg hovedversjonen kunne blitt riktig bra. Jeg prøvde å senke satureringen til mellom -15 og -20 et sted, og det synes jeg fungerer bedre.

-Andreas
Anne-Lise S.
Takk Nely! :-) Da jeg kom gående og jeg viste kameraet og spurte om å få ta bilder av damen via kroppsspråk (er ikke svært bereist i bulgarsk), satte hun straks igang med å flette håret..., så forfengelig er nok helt riktig å bruke her. I tillegg så ser man det også på hennes negler.

Andreas: Damen sitter utendørs på skyggesida i en smal gate. Takk for kommentar. Saturation er allerede senket med -18 her, så fargene var egentlig enda mer metta enn i V1. Takk for ytterligere tips! :-)

Anne-Lise
Jan Erik L.
Grunnen til at jeg lurte var fordi det ser ut som om noe reflekterer lyset nedenfra og opp i ansiktet hennes. Ser nesten litt ut som en reflektor med gullskjær. Vet du hva det er? Er bare nysgjerrig :)
Avsluttet .
Her har jeg visst også bomma gitt... Kommentar fra Jan Erik Langnes er fra meg... Låner maskinen til fattern, og oppdaget plutselig at jeg var logget på som ham. Sånn kan det gå :)
Anne-Lise S.
Heisann, Andreas! Nei, nå har jeg studert alle de andre bildene jeg tok av henne, og jeg kan ikke finne ut hva det kan komme av. Under henne er det kun asfalt, men kanskje kan de være fra reflekser i et vindu på motsatt side av gaten? Jeg vet ikke. Kan dessverre ikke hjelpe deg (eller meg) med svaret på dette...

Anne-Lise
Arne S.
Fin tilnærming til karakterfull kvinne. De monokrome variantene er klart best. Jeg ville nok skalpert hodet, slik at blikket blir enda mer direkte. Men det er ingen nødvendighet.
Anne-Lise S.
Heisann Fred, og hjertelig takk for dine synspunkter her! :-) Det setter jeg pris på. Noen skalpering er det ikke snakk om fra mins side, siden hennes forfengelighet er selve situasjonen jeg fant så tiltalende ved henne, sammen med hennes uttrykksfulle ansikt, direkte blikk, og at hun satt helt sammenkrøket nede på asfalten med knærne trukket opptil seg. :-) Interessant tanke er det likevel!

Anne-Lise
Arne S.
Joda, vi har mange fellesnevnere, Fred og jeg. Men vi er ikke samme person, selv om jeg kan være fredfull når jeg er i det hjørnet.

:)
Anne-Lise S.
Se så, Arne! ;-) Så surra navnene seg litt... Sorry! :-) Godt du var i det fredfulle hjørnet ift navnesurret mitt... ;-))

Anne-Lise
Monika Frisvold V.
Flott portrett med fint lys og klare fine farger... dette likte jeg meget godt...
blikket og at hun snurrer på håret er fint...
likte dette..
-monika-
Anne-Lise S.
Artig at du likte det, Monika! :-)

Anne-Lise
John H.
Hei Anne-Lise
Et meget bra portrett. God blikkontakt, et talende ansikt som kan tolkes på mange måter. Jeg leser levd liv, klare inteligente øyner, men samtidig noe sorgfult. Hun er på sin måte forfengelig og er opptatt av håret. Kjolen er fargerik og kledelig, de lange velpleide neglene tyder på at denne dama er nøye med seg selv. Av versjonene er 3 klaret best men de to andre er også veldig bra. Usikker på den hvite ramma. Ellers alt vel, og ja, jeg er her fortsatt-
John
Håvard F.
Svært bra. Likte dette i farger godt. Skalperingstipset du har fått tror jeg også ville fungert godt. Vakkert portrett Anne-Lise
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu