Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger305
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265669} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Chr. G.
Bildet er såpass godt komponert og systematisk lagt opp så oppmerksomheten retter seg umiddelbart mot ''forstyrrelsene''; den delen av et menneske (?) som stikker inn i venstre bildekant, samt kuttingen av øverste venstre sirkel. God linjeføring, men synes det er vel mye gress på den passive høyresiden.

Ellers tror jeg jeg er vitne til et møte som har vært, men som allikevel ikke er helt avsluttet. Eller at nedre person har oppdaget en bekjent som hun helst ikke vil møte og håper ikke snur seg.
Arnstein P. F.
Spennende utsnitt, bildevinkel og innhold! Artig detalj med foten som kommer inn på venstre side. Godt utført vegarbeid med mange forskjellige mønster og retninger som er godt gjengitt her. Passet bra i svhv utførelse.
Mvh Arnstein
Avsluttet .
Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men dette funket ikke helt for meg. Blir på et vis for tomt i midten. Å utfordre konvensjonene er en styrke i seg selv det kan være, men her savner jeg rett og slett et eller annet mere i sentrum av bildet.
Merethe W.
Takk, alle! Bildet er splitter pine nytt, og jeg er sannelig ikke sikker på hva jeg mener om det selv engang - rent bortsett fra at jeg jo mener at det kan være noe der (ellers hadde jeg ikke lagt det ut:) Men tiden får vise.

Chr: Jeg vurderte også mengden av gress. Lurte litt på muligheten for å gjøre bildet kvadratisk med mindre gress på høyre side. Men har foreløpig falt ned på denne løsningen fordi jeg liker ''langstraktheten'' denne løsningen gir, og strukturen i villnisset.

Morsomt å høre assosiasjonene dine til bildet også.

Arnstein: Takker.
Tommy: Nei, det er ikke alltid så lett å forklare hvorfor det ikke funker - men det er jo likevel nyttig å få høre at du ikke finner noe her. Jeg har ikke som intensjon å utfordre konvensjonene, men har lagt merke til at jeg av og til oppfattes slik, og det er det sikkert en grunn til.. :)
Arne S.
Motivet her er de to personene som kompletterer hverandre.

''Ugresset'' på høyre side forstyrrer. Hvor vidt lysstolpen er viktig har jeg ikke sterke meninger om. Det tyder vel på at den kan være der, men at den ikke er et bærende element i bildet. Mønsteret, feltene og retningen i belegningen har derimot betydning. Selv om du ikke er helt i mål er du er alltid inne på noe når lukkeren klikker.

:)
Chr. G.
Strukturen i villnisset er fin, men oppmerksomheten fester seg langt bort fra dette området og konsentrerer seg om personene og mønsteret i brosteinene. Mitt blikk får ingen sterk invitasjon fra høyresiden så deler av denne blir noe overflødig.
Erik J.
Jeg la inn kommentar på dette i går (trodde jeg), men på en eller annen måte har den falt ut.. Det jeg ville si er at igjen velger du utsnitt som overrasker og fenger! Slik jeg er lagd ville jeg automatisk ha beskjært foten til venstre og en god del til høyre, men jeg er slett ikke sikker på om det forbedrer bildet. Slik jeg er lagd hadde jeg derfor kanskje heller aldri fanget dette i søkeren- og det er egentlig poenget mitt- bildene dine inspirerer og gir ettertanke om at jeg selv må bli djervere og kaste meg mer ut i det.
Merethe W.
Erik: hehe. Snedig kommentar, takk takk. Og i denne ligger vel nettopp noe av det som kan være årsaken til en fascinasjon for fotografi som uttrykksform: Man ''velger'' hvilken virkelighet man ønsker å vise bl.a. gjennom valg av utsnitt:O) Motivet er hentet fra ''virkeligheten'', men man ''skaper'' også virkeligheten betrakteren oppfatter ved å vise bare en del av virkeligheten.

Arne: Jeg er nok ikke alltid inne på noe når lukkeren klikker - men bildene der jeg er sikker på at jeg ikke er inne på noe er enten deleted eller er trygt forvart på en harddisk:) Jeg forstår det du sier ang viktige og mindre viktige elementer i bildet, og det gjelder også din kommentar, Chr. Glorstad..

Takk, alle:O)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu