En julimorgen idet sola holder på å våkne.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-09 19:12:00
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger185
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265811} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tove H.

Det lønner seg nok å stå opp tidlig - da er lyset så vart og fint og det finnes en egen ro. Dette kommer fint fram i bildet ditt, synes jeg. Fint med myrullen som lyser opp.
Mvh Tove
Monika Frisvold V.

Hei Bjørn
Dette synes jeg var meget fint.. Der myrull danser i solstrålene..
Her er en ny dag i ferd med å ta form...
Har lite slike bilder da jeg aldri kommer meg i seng.....
Ha en fin mandagskveld...
-monika-
Marit N.

Utrolig flott, myrullen er som små puter på enga
Marit A Næset
Bjorn F.

Takk for hyggelige tilbakemeldiger. Du Monika skulle jo ha alle muligheter til å ta slike bilder ettersom du sier i,kke kommermeg til sengs.Jeg sliter nok mere med å stå opp så tidlig.He,he.(forstår hva du mener)
Hilsen Bjørn.
Avsluttet .

Dette ble vakkert, flott lys. Flott med myrullen. Fin dybde innover.
Mvh Liselotte
Odd E. k.

Hei Bjørn!

Et vakkert stemningsbilde fra myra. Kan kjenne den våte myrulla som slår mot leggene i det er vasser innover i bildet. God skarphet og dybdeskarphet, flotte vage farger og et fint lys. Nydelig stemning du har formidlet Bjørn!!

Ha en fin fotouke!

Mvh

odd E.
Rune L.

Utfordrende lysforhold å fotografere i. Vanskelig med så kraftig og vidtdekkende motlys. Forgrunnen har best farge i v1. Skydekket kunne nok i begge versjoner hatt bedre kvalitet, det er for store utbrente partier i disse versjonene i tillegg til at de har et litt kunstig preg.

Antakelig er beste løsning på akkurat slike tidspunkt å gjøre to eksponeringer, en for landskap og en for himmel. For så å smelte bildene sammen.

Dersom kameraet har registrert detaljer i de her utbrente partiene, kan du jo forsøke mer med justering av lys/skygge, levels, eller curve, evt. exposure om mulig. Prøv å merke bare himmelen når du skal justere den.

Motivet ser uansett greit ut. Synes utsnittene er gode.

Mvh
Rune
Bjorn F.

Takk for komentarene Lislotte, Odd og Rune. Som du antyder Rune så er det store utbrente partier i skyene.Brukte cokin med avtonet gråfilter,hadde håpet att det ville gjøre susen,men det ble nok bare med håpet.Interresant med de rådene du gir meg,men desverre behersker jeg ikke disse tekningene og ikke hvet jeg om de programmene jeg bruker har de fungsjonene. De jeg har til rådighet er Adobe fotoshop element to. Adobe p.shop element 4 og Paint Shop pro 8.
Hilsen Bjørn.
Avsluttet .

Velger meg V1 og syns den er helt nydelig med myrullen som lyser opp og lager dybde:-)
Kjempefint bilde:-)
Hilsen Tone!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu