Bildet inngår i albumet Bulgaria - Ved Svartehavet - Burgakysten.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-10 00:49:16
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger246
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265882} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tove H.

Hvor har du tenkt å reise med denne?:) Artig bilde. Båt med mangsnodige detaljer- originale fendere, minipiano med lås /evt kasse til verdisaker (neivel):), mm Likte begge variantene, men kanskje best fargeversjonen. Dekorativ liten båt, godt tatt.
Mvh Tove
Simen B.

Hei.
Liker bildet ditt men foretrekker klart fargeversjonen. Liker blåtonene i båten sammen med havet som går mot grønt. Flott med flagget og den fine rorkulten.

mvh Simen
Anne-Lise S.

Skasei her er andre natteravner som koser seg med dotten akkurat som jeg! :-) Hjertelig takk for snarlige tilbakemeldinger til dette bildet! :-) Ja, dette er en av de mange fiskebåtene som bulgarere bruker når de tar seg en tur ut på Svartehavet, enten det er med stang eller garn, og enten det er etter fisk eller krabber. Fargene var det virkelig smell i, men synes jeg måtte legge ut en sv-hv versjon også. Som dere kanskje også ser brukes et tynt gipslag ytterst på selve båten selv om det indre er av tre. Så klatter de på, og maler på utsiden. Mange artige varianter av båter var å se. Kommer nok noen fler etterhvert tenker jeg...

Anne-Lise
Ingrid Ovedie V.

Åh, hvor jeg liker slike utsnitt.

-i-
Per Einar G.

Hei,

Godt formidlet bilde av ungarsk båt, liker vinklingen og blåfargene, versjon 2 for meg. Artig med flaggstangen, fenderne og blåsene i sjøen. Her taes i bruk det som er for hånden og som fungerer.

Per E.
Steinulf L.

Ikke så spennende motiv denne gangen, men teknisk bra i et stramt og fint utsnitt. Fargeversjonen er å foretrekke for meg. Mange fine detaljer gjør at bildet kan btraktes en stund. ''Pianokassen'' rommer vel motoren.
Tom T.

Hei! Liker farge bilde best, får frem mer av detaljene i båten:) For meg er båten litt for nære i bilde, tror bilde hadde blitt bedre ,ved å ta noen steg bakover. Dette hadde skapt noe mer dybde i bilde. Teknisk er det bra.

mvh Tom T
Rune L.

Godt utstyrt båt, t.o.m flagg ombord (er det til garnet/lina kanskje?). Drive den kun garnfiske kaskje?. Ser ut til at det er kort stund til neste tur ut. Bra utsnitt. Virker som om fargeversjonen viser detaljene bedre.

Mvh
Rune
Anne-Lise S.

Mange gode kommentarer dette! Takker varmt for alle! :-) Forstår at fargeversjonen fungerer best her, pga. å få frem detaljene, så det skal jeg ha i tankene ved flere bilder fra det maritime miljøet fra Svartehavet! :-)

Anne-Lise
Rune S.

Flott formidlet et lite stykke av Svartehavets kystkultur i fint utsnitt. Liker begge versjonene. Detaljene kommer, som nevnt, litt bedre frem på fargeversjonen.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu