Sozopol.
Bildet inngår i albumet Bulgaria - Ved Svartehavet - Burgakysten.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-11 10:51:13
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger268
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265974} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Hei Anne-Lise!
Du har lagt inn så mange fine bilder fra Bulgaria og jeg har vært borte noen dager og har ikke fått med meg alle før nå.
Dette liker jeg veldig godt pga.utsnittet og fargene.
Har aldri vært i Bulgaria men du formidler noe godt med dette bildet som får meg nesten til å føle at jeg har vært der.Farger og lys formidler varme og gode dager.Detaljer og mye fine opplevelser.
Et godt bilde å oppleve:-)
Hilsen Tone!
Odd E. k.

Hei Anne-Lise!

Et flott stemningsbilde fra bryggekanten. Likte godt den grønnfargen til båten, nostalgi over dette fargerike bildet. Flott komponert der utsnittet er veldig bra. Flott skarphet og et fint lys fremmer fine detaljer i motivet. Et flott Bulgarsk preg over bildet Anne-Lise. Bra levert som vanlig!!

Ha en fin fotouke!!

Mvh

Odd E.
Lars-Anders M.

Vakkert. Bra sett og fotografert.
Inge S.

Hei.
Flotte fargesammensettinger og et fint og tett utsnitt. Er litt uenig
med meg selv om den vimpelen/flagg forstyrrer litt.
Men ellers bra dette.

Mvh Inge
jøran f.

Et spennende bilde med gode farger og spennende beskjæring.
Wenche J.

Hei Anne-Lise
En annerledes komposisjon. Mange fine detaljer og glade farger. Bildet hadde nok blitt ''renere'' dersom ikke flagget hadde vært der:) Interessant.
Mvh Wenche
Inger Anne Maritsdotter V.

interessant og severdig motivvalg,
syns det ble noe rotete i nedre del,
det hadde blitt en renere komp. med kun båten i øvre del.

Inger Anne
Olav Ø.

Fint bilde og en annerledes komposisjon. Malerisk og flott med de ''sære'' fargene. Jeg skjønner ikk hvorfor folk vil ha vekk vimpelen? Den rustne, bøyde flaggstanga er da virkelig sjarmerende og matcher de slitne båtene.
Anne-Lise S.

Takker så mye for mange fine tilbakemeldinger. :-) Selv mener jeg at flagget er fortellende for hvor dette bildet er fra, men ser at fler ønsker flagget bort så nå har jeg laget en versjon uten dette. Hvordan ble bildet nå? Selv synes jeg at bildet nå ble et bilde som kan være tatt mange flere steder i vår verden enn der det ble tatt, og at flagget er viktig for akkurat det innholdet, men hva mener du?

Anne-Lise
Rune S.

Flott bulgarsk sommerstemning i fine farger og flott utsnitt, synes jeg! Flagget synes jeg hører hjemme her. Om det blir en neste gang er det kanskje EU flagg og Euro:-)

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Flott bilde med fine farger og valg av utsnitt. :)

TaS

Avsluttet .

Det første jeg la merke til var de flotte fargene, likte utsnittet du har valgt. Fin speiling i vannet. Versjon 2 liker jeg best. Mvh Liselotte
John H.

Hei Anne-Lise
Fargerikt og fint motiv. Tror du er litt glad i disse fargeglade båtene. Liker godt dette utsnittet og fargene er skarpe og fine. Bra at du har tatt med ripa på nabobåten i forgrunnen. Og selvsagt må flagget være med. Selv om du har gjort en kjempebra retusjeringsjobb.
John
Anne-Lise S.

Ja, hvem vet hvilket flagg det kan bli, Rune? Foreløpig har de beholdt Leva`n, men Euroen lurer om hjørnet... Takk for fin kommentar! :-)

Tom Arild og Liselotte: Artig at dere liker utsnittet! Takk for tilbakemelding! :-)

John: Ja, du har helt rett! Jeg er fascinert av båter, båthavner, fiskere and you name it når jeg er ute og reiser.... Så du har lagt merke til det ja! :-) Takk for god kommentar!

Anne-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

#2 blei MYE bedre;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu