''Hole in one''
or ''one for the pot''.
Utstyr
  • Panasonic DMC-LX2
  • -
  • Blenderf/4
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger406
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Øistein W.

Artig rett og slett
Peter R.

Hei - bildet er et effektivt blikkfang med det rare innhold. Lang og lav snitt er nødvendig og for så vidt greit. Det er ikke, så å si, noe galt teknisk sett.
Humor er jo flott, men her savner jeg 'forhistorie' - dvs - hvordan havnet krabben der? Da må jeg lurer på om ikke bildet er kunstig satt opp, hvilket tar noe fra inntrykket.
Sånt skjer ofte når man tar øyeblikksbilder, selv om det er en ren tilfeldighet kan det likevel virke kunstig. Det er som oftest veldig lite å gjøre med problemet. Her har jeg ikke noe forslag, med mindre tittelen kunne sagt noe mer. Men oppmerksomheten min var godt fanget av bildet, så bravo for det!
Wenche J.

Øistein og Peter, tusen takk for kommetarene. Øistein det gleder meg at du synes bildet er artig:)
Peter, bildet ble tatt for 1 - 2 uker siden på en av golfbanene på en øy i Syd-Thailand. Da vi kom til hull nr. 6 fant vi denne karen her. Denne golfbanen ligger midt på øya og veldig langt fra havet. Jeg vet ikke om det finnes ferskvannskrabber, men det finnes ''laker'' overalt på banen.
Bildet er IKKE arrangert:):):) Jeg trodde heller ikke mine egne øyne da jeg så dette. Hjelper det på troverdigheten om jeg legger ved en versjon med en av golferne i bakgrunnen?
Mvh Wenche
Ole-Kristian T.

Hei Wenche, jeg tror deg på ditt ord; visste ikke at krabber hadde klart green card :)
Wenche J.

Takk Ole-Kristian for kommentaren og at du tror meg........, ler.
Mvh Wenche
Per Einar G.

he, he, he, dette må være en av de ny-ansatte inspektørene som har spesialisert seg på gresskvalitet og høyden på gresset på de Thailandske golfbaner. Krabben hadde et kritisk blikk ;)

Per E.
Wenche J.

Hei Per Einar, jeg visste det var en logisk forklaring på dette. Takk for oppklaringen hehe:):):) Ikke rart at greenen var bra.
Mvh Wenche
Atle J. G.

Kult bilde. Ikke Norge nei. Har sett disse her på tv en gang, de kan mildt sakt ødelegge spillet ditt eller sperre veien din.
Mvh Atle
Rune S.

Hei Wenche! Artig og morsomt bilde av flott krabat og fin tekst. Flott fanget!

Mvh
Rune S
Inge S.

Hei.
Artig motiv dette og regner med at det er han som
finklipper gresset :-)

Mvh Inge
Anna Rosa L.

Helt utrolig! det er så spennende å se alle verdens skapninger dukke opp på bildene dine!
Jeg håper du går med hodet høyt selv om det virker som blikket ditt ligger ved bakkenivå! :) :) :)
Flott bilde!!!
-rosa-
Anna Rosa L.

P.S. Godt å vite at humoren din flyter litt på overflaten;)
Peter R.

Hei igjen du Wenche. Ja nei, om bildet var presentert i en annen sammenheng, sammen med andre bilder og/eller tekst, så vil all tvil om arrangering forsvinne, så klart. Forresten velger også jeg å ta alt i beste mening, men jeg hentet bare frem det kritiske blikket til tilbakemeldingstjeneste :)
Wenche J.

Tusen takk alle sammen. Jeg sitter og koser meg når jeg leser de fine kommentarene og de morsomme betraktningene fra dere:):):) Peter, tusen takk for positive kommentarer med konstruktive råd og tips. Jeg setter umåtelig stor pris på det:):):)
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu