Alfahannen
Bildet er tatt på grensen mellom Finnland og Russland. Dette er mitt første møte med vill ulv og gir meg fremdeles kriblinger. For et fantastisk dyr.
Bildet lider nok av for høy iso, men jeg er ikke flink nok med PS til å få bort korningen.
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon 100-400
  • Brennvidde400mm
  • Blender-
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger484
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267111} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Truls L.

Dette var et flott bilde av et flott dyr. Flotte farger og fin speiling. Syns ikke at støyen er ødeleggende for bildet her :)

Mvh Truls
Terje S.

Flott bilde . Ingen skjemmende fargestøy på min skjerm. Regner med at dette ga ett lite kick. Vært på Bjørn i Sverige i sommer men fikk ikke det forventede kicket jeg trodde. Mer kick å skyte en diger tiur eller en Hjort.


Terje
Svein B.

Flott bilde av ulv i miljø- kjent miljø fra bilder av bjørn, ulv og jerv fra dette stedet- men dette skiller seg positivt ut fra mange av de andre likevel synes jeg. Jeg liker måten bildet er komponert på, det eneste jeg kanskje ville vurdert er en liten beskjæring i venstre kant så den lyse tørrfurua og speglingen der blir borte. Den tilfører ikke noe- heller trekker blikket litt til seg, synes jeg. Ett strålende bra bilde fra en sikkert fantastisk opplevelse.

Mvh
Svein B
Stein Øyvind B.

Flott bilde av et skjelden dyr, hvertfall i norge. Trur nok jeg ville tatt vekk furua i venstre kant . Ellers fin plassering av ulven. Min mening er også at en tynn fin ramme i hvit og en litt kraftigere svart uten på der hadde vært på sin rette plass, men bevares flott......

Stein Ø.
Hans-Jørgen H.

Hallo Kåre!

Great villmarksopplevelse dette!
Flott bilde av den vandrende ulven der den får et fint speil i innsjøen.
Likte det!
Hans-Jørgen
Kjell Ivar Ø.

Virkelig flott miljøbilde av ulven der den gjennspeiler seg i vannet.
Litt mye kontrast kanskje men du verden et nydelig bilde.
Mvh Kjell Ivar
Odd E. k.

Hei Kåre!

Et meget flott og fasinerende bilde av ulven. Fin skarphet og et godt lys fremmer fint ulven og omgivelsene. Posituren er også bra, der den kommer luskende langs vannkanten. Speilbildet i vannet er også med på å heve bildet. Enig med Terje ang. beskjærning bak ulven. Synest at du muligens kan gjøre bildet et tanke mørkere, da det er noe lyst og matt. Bakgrunnen med trærne og villmarken gjør seg til slike flotte bilder. Flott levert Kåre!

Mvh

Odd E.
Tommy S.

Dette er et kanonbra bilde av ulven!!
Bildet oser av villmarksstemning med den luskende ulven med det flotte speilbildet. Og bakgrunnen er helt knall, hvor du for med det vakre skogsterrenget uten at det tar oppmerksomheten bort fra dyret.
Bildet fremstår ikke som kornete hos meg...

Tommy S
Baard N.

Hei Kåre!

Takk for siste! Kjempebilde dette, grattis. Liker bildets oppbygging den uskarpe forgrunnen i dette tilfelle skaper en fin dybde i bilde.

Hilsen Baard Næss
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu