~ Lundeserie ~
Komposisjonen tiltalte meg, og da spesielt posituren til de tre som på en måte utvikler seg fra den liggende til den gjespende...

Men, smaken kan være så forskjellig, hva synes du om dette?
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • Canon eos 30D
  • Canon 300mm f/2,8 L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger860
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267029} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
magne f.

Lekkert bilde. Artig med fuglenes posisjonering i forhold til hverandre som du nevner. Fargerikt og godt komponert bilde. Bra skarphet. Et bilde for veggen. Flott!

Magne.
Geir D.

Hei Stian.

Enig med at komposisjonen er fin, nettopp det at bildet viser 3 av
fuglens faser gir bildet det lille ekstra. Fargene er også fine, dessuten
er DOF fin, med skarpe fugler og dus bakgrunn.
Godt gjort.

Mvh. Geir
Monika Frisvold V.

Her henger jeg meg på kommentaren til Magne...
Råflott..bør henges på vegg...
-monika-
leif erik s.

Ole, Dole og Doffen:)

Meget fint bilde. Skarpt, fin, herlig difuse farger.

Ja! Få det opp på veggen!
Kjartan T.

Du har en tendens til å la det være luftig i toppen av bildene dine. Både på det bildet av måken med vingene ute og her på bildet av lundene er det så blikket suges mot det unødvendige tomrommet. Men det kan jo bare være i mine øyne. Folk flest synes jo det er veldig wow:)

Dette bildet er jeg overbevist om at jeg har sett på trykk før. Selvfølgelig er det ikke akkurat likt, men det er nesten en blåkopi. At jeg husker det fra den gang viser at det er et bra bilde som du godt kan henge på veggen.
Stian H.

Hei, og takk for kjappe kommentarer og tips til forbedring.

Skal ha en liten utstilling i Flatanger til helga, zansibar inn ( 2-3 uker), så kanskje jeg lar epson presse ut en print av dette:-)

Noen ganger er det for trangt, og noen ganger er det for luftig, ikke enkelt å treffe blink med beskjæring nei... Og i tillegg varierer det med øynene som ser...
Dette er sikkert luftig nok, men jeg ønsket å ha med en stor del av den blåe sjøen, og samtidig la en tenkt buet linje starte nede ved fjellet og bøye seg opp mot høyre ( gjennom lundene ) og ende i blidets høyre side, under hjørnet.

Ved å beskjære over ville det ikke blitt slik, men kanskje hadde det blitt bedre. Som sagt, vanskelig...

Stian
Terje S.

Bra Stian. Liker det jeg ser med fine fargetoner i berget. Dus og fin bakgrunn med artig posituer på de tre turtelduene. Stusser også litt over hvorfor du har så mye luft i overkant ? Personlig har jeg nok kuttet en cm eller 2 men det betyr ikke at det er rett. Du har sikkert en misjon med det.

Terje
Kjartan T.

Tenkte nok likt deg der Stian og ser poenget med linja langs fuglens hode. For meg er det linja i berget og lundenes føtter som skaper den viktigste diagonalen. Dermed oppstår problemet med ei følelse av for mye luft over hodene. Noe stort poeng er det selvfølgelig ikke, men skriver bare ut egne tanker om et godt bilde. Enig med Terje, et par cm hadde vært flott.
Terje S.

Beklager Stian men jeg leste ikke kommentarene under bilde før jeg skrev. Ser i ettertid misjonen din. Men mener fortsatt at jeg ville ha en kutt i overkant.
Syntes det blir litt feil å skrive kommentarer til kommentarene. Snakket med deg i Sverige om dette. Og vet du er helt enig. Hadde jeg startet med at bilde hadde for mye luft i overkant kan du være 100 % sikker på at mange av kommentarene ville innholde akkurat dette. Ikke nødvendigvis feil at andre har samme bildesyn. En forbedring av bildekritikken hadde kanskje vært å skjult det andre hadde skrevet. Først når dine egne meninger og kommentarer hadde vært på plass fikk en se hva andre har skrevet. Rom for diskusjon her.

Terje
Odd E. k.

Hei Stian!

Et meget flott bilde av våre lundefugler. Bra skarphet og et fint lys gir fine farger og detaljer i bildet. Liker godt komposisjonen, der den første ligger, andre har reist seg og den tredje står og synger for full hals. Liker også den fine bakgrunnen som passer godt inn på fuglene og vegitasjonen. Liker godt utsnittet,der det må være noe luft i øvre kant som bildet viser. Flott fanget igjen Stain!

Ha en fin fotouke!!

Mvh

Odd E.
Anette L.

Hei!
Vakkert og rent bilde. Fin komposisjon og skarphet!! Kunne henget det opp på veggen ja :-) Lundefugler er også vakre i seg selv, uansett om alle gode ting er 3 eller ikke ;) Sett på de andre bildene dine også - You're Good!

Mvh Anette C'',)
Irene A.

Hei! Må bare si at du tar fantastiske fuglebilder, spesiellt av lundefugler, og dette er inget unntak. De inspirerer virkelig til å komme seg ut å ta flere bilder!
Jan-Eilert P.

Min første tanke har Kjartan alt satt ord på lenger opp. Jeg trenger ikke gjenta det.

Ellers fin tripp, trapp, tresko- effekt.

J-EP
Anne-Lise S.

Herlig og fortellende bilde, med superfin diagonal fra venstre mot høyre både med berget og lundefuglene. Også posituren går i diagonal så du har virkelig hatt øynene godt med deg her. Fargene i fuglene går igjen i berget, og videre blåtonene i berget kontra bakgrunnens rolige evige blå. For enda bedre samstemthet i øvre og nedre del av bildet vil et kutt på 2-3 cm fra oven gjøre seg godt for kompet her. Godt lys inn fra venstre mot høyre også som fremhever detaljene hos både fuglene og i berget.

Anne-Lise
Stian H.

Takk til dere siste.

Må vel kappe av en snei før epson får tygge på den;-) Da blir det nok bra!

Stian
Avsluttet .

Et herlig seerverdig naturfoto:
Gode, men samtidig enkle og duse farger.
Enkelt i elementer og oppbygging.
Posituren og plasseringen av de ''de treenige'' bare herlig...:

Flott som dekorasjonsbilde i stort format på vegg.



Odd
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu