Hegrer i miljø
En flokk lettskremte fugler....
Skulle gjerne hatt en hegre litt nærmere
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger428
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267142} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Knut Børge S.

Hei Vegard!

Et meget flott miljøbilde med hele 6 hegrer tilstede. Vakkert med fjæra, sjøen og de majestetiske fjellene i bakgrunn. Teknisk meget bra som vanlig!

Ha en fin kveld!
mvh KBS
Terje S.

Har du vært ute å testet kina utløseren ? Flott miljøbilde av 7 Hegrer. Enig dine egne vurderinger.

Terje
Vegard L.

Takk til dere. Terje: bildet er tatt for en stund siden med annen fjernkontroll med mindre rekkevidde. Blir enklere nå med kinautløseren. Jobber med hjortebilder, men dårlig resultat så langt.
Vegard
Kjartan T.

Bra med hegrene i miljøet. På den måten er dette et sjeldent bilde, men det svakkes noe av litt hardt lys og litt for mye fjell og skog på venstre side. Hadde nok foretrukket å sett mer sjø, men ser at det vokser frem en skog av høyspentmaster der bak som kanskje ville ha blitt vel dominerende da?

Liker måken som kommer over i rett øyeblikk.
Jan-Eilert P.

Enig med Kjartan.

Dyr og fugler i et landskapsbilde er svært mye mer enn et tradisjonelt artsportrett. Men det forutsetter selvsagt at komposisjonen i et vanlig landskapsbilde er på plass. Det er det egentlig ikke her. Får veldig lyst til å flytte blikket mer mot høyre og mer sjø hadde vært ønskelig. (Det tenkte du sannsyneligvis selv og kanskje det er noe du vil utelukke i bildet).

En mulighet har du: Dersom du kutter vekk ganske mye i v. side til en kvadratisk komposisjon og kanskje litt i underkant får du en versjon som komposisjonsmessig sitter bedre.

Trur nok det vil gjøre susen ;-)

Jan-Eilert

Hilda Hol E.

Hei Vegard.

Her har du vært veldig heldig og fått med hele seks stk. av denne lettskremte fuglen. Det må være få forundt å oppleve.

Jeg er enig med Jan-Eilert og ville også ha kuttet drastisk i venstre side og litt i underkant.

Vennlig hilsen Hilda.
Vegard L.

Takk til dere. Enig i at man burde sett mer sjø, men grunnen er at jeg hadde ''lagt opp til'' at en hegre skulle komme og sette seg på stokken i bildekanten til venstre og da stilte seg opp kamera slik. Når de plasserte seg slik som her ble komposisjonen litt feil.
Vegard
Roger K.

Hei hei, Vegard!
Du har mange flotte bilder av hegra og regner med du har brukt litt tid på dette. Som Jan-Eilert nevner er du ikke helt i mål, men ser at målet var tenk anderledes. Det blir ikke alltid slik mann har tenk seg. Bilde står på egne ben det. Kanskje jeg forhører meg litt hos deg ang fjernkontrollene til D200 senere. Nå går jeg på ferie fra i morgen og forlater øyriket her for noen uker. Fortsatt trivelig sommer til deg og dine.

Mvh RK
Jan-Eilert P.

joda- men du har jo som sagt mulighet til å gjøre en annen beskjæring. Da sitter du igjen med et knakene godt hegrebilde i landskap. Jeg trur faktisk det blir bedre en om hegren hadde kommet på den stokken du snakker om. Kutt midt i furua ved hegren lengst til venstre og litt i bunn. Så sitter dette bra.

Jeg mener slettes ikke at dette er mislykket (dersom du forsto det slik). Dyr/fugler i landskap er alltid flottere enn tradisjonelle artsportretter spør du meg. I alle fall om landskapet er som her.

J-EP
Vegard L.

Takk til dere.
SKal prøve et annet utsnitt J-E men nå er det endelig sol og jeg sitter i hagen... med fjernkontroll .... :-). ( Takk for oppfølging )
Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu