Lost Highway
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-20 02:17:48
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger457
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267491} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Brit M.
Det er alltid leit når et bilde ikke får noen kommentarer, du vet ikke om folk syns det er dårlig, intetsigende, uinteressant eller totalt verdiløst.

Jeg har sett på dette flere ganger og elsker det.
Går ut fra at det er soloppgang. Veien fører frem i bildet, mot en fjelltopp med en borg (?). Det kunne vært et bilde av uberørt natur, men vi ser spor etter mennesker. Et gjerde stikker dekorativet opp over bakkekammen, som skjeggstubber i et landskap, og peker mot en løe eller lite hus, eller en høyball? Et annet tegn som viser at veien er velbrukt, er stripene på veien.

Det første lyset fra solen som gjemmer seg bak borgen, sender nydelig lys på veien, som blir lysere jo lenger mot målet jeg kommer.
På v1 skinner solen gjennom disen nedover en dal som virker endeløs. I motsatt retning av denne lysstripen, er det en mørkere sky som fortsetter diagonalen, meget frapperende. Veien og bakkeskråningen danner en skarp T. Det skarpe lyset bak borgen, stiller den nærmest i en svak siluett i den eventyraktige disen.

Det er et bilde som gjør at jeg kryper inn i det, er på veien, får lyst til å gå fremover, mot borgen og etterpå se hva som er bak fjellene.
Liker begge versjoner, den ene fremhever veien og gjør borgen til et midtpunkt, den andre viser at borgen er startpunktet på en vakker, lang dal. To bilder egentlig.
En hvit prikk og en rød refleks kunne klones bort, hvis du ønsker det ''perfekte''.
Føler at for meg er det riktig at dalen er til høyre, ville derfor speilvendt v1.
Lyst til å skrive mer, ikke tid.

Brit
Brit M.
PS. Ser at det er lagt inn idag, så det var vel å gå litt for langt...:-)
Ville vært fint om du kunne si litt om tid på døgnet, hvor og hva det er osv. Kan legge til at jeg liker det såpass mørkt som det er, men det er et par steiner der, kunne vært interessant å se en noe lysere versjon?
Helge R.
Hei Erik!!
Vanskelig valg, men akkurat nå er det v1 som er best. Spennede utsnitt, bra fargevalør, liker det hilsen
:)Helge
Kristian S.
Spennende bilde! Jeg liker versjon 2 best, fordi bevegelsen i bildet starter med leseretningen og jeg føler at veien fører til noe.
Hva med en SH-versjon? Tror det ville blitt enda mer stemningsfylt.
Ruth S.
Blinkskudd! Ser ut som vegen fra Tyinstølen og mot de gamle dyregravene mot Årdal. Flott lys,da. Trod det er like flott i s/h.

-ruth-
Geir F.
Et bevis på at bildene og motivene altid er der bare man tar seg tid til å se. refleksene i veien er flotte, og en meget bra behandling av fargetonene. Utvilsomt et av de beste bildene jeg har sett i det siste.
-fløde-

Thorbjørn R.
Brukbar dybde i dette bildet. Ut over det synes jeg det ble litt daft.
Erik B.
Takk for kommentarer, alle sammen!

Bildet er tatt sent på kvelden, på veien fra Beitostølen til Bygdin/Valdresflya. ''Borgen'' er dette fjellet: bilde nr. 267604.

Hilsen Erik.
Andreas S.
Heisann!

Herlig landskapsbilde som er ekstra flott formidlet i s/h. Digger lyset og ikke minst standpunktet ditt her. Landskapsdiagonalen gjør også mye her føler jeg!

Mvh. Andreas D.
Céline F.
Stemningsfullt bilde! Liker veldig godt! Men hva gir det i s/h? Flotte diagonale linjer. Foolelse mellom home sweet home og Im a poor langsom cowboy!!!Jeg liker landskapene dine, som altid!
Céline
Erik B.
Takk til dere to siste også!

Hilsen Erik.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu