Lillesøster....
...har blitt stor... ;-)
Bildet inngår i albumet Mennesker og portretter - Her finner du mine portrettbilder. Du vil også finne situasjonsbilder av mennesker her, der selve handlingen er det viktigste for bildet og ikke personen/e selv. Dersom du skulle finne et bilde av deg selv her, og du finner bildet krenkende, gi meg en melding om det så fjerner jeg bildet straks det er mulig!
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267797} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Geir F.

Heisan
Vakkert uttrykk her. Stemningskapende også. Vekstene foran rammer inn bildet. Blåklokkene til høyre er mye vakrere enn de greiene til venstre. Hadde du funnet en ren blåklokkeeng ville det vært et bilde for evigheten... jakkemerket skule vært klippet bort.
-fløde-
Anne-Lise S.

Du har en del gode poenger, Geir! Det med jakkemerket tenkte jeg ikke over før du nå bemerket det... ;-) Tusen takk for god kommentar!

Anne-Lise
Avsluttet .

Hei Anne Lise!
Du har lagt ut så mange fine bilder i det siste og jeg har vært bortreist og har ikke fått det med meg.Velger å kommentere dette siste du har lagt ut.
Syns du formidler en nydelig stemning og et flott blikk.Liker også utsnittet,men er enig med Geir om merket.Ellers ser jeg likheten mellom deg og lillesøster:-)
Hilsen Tone!
Avsluttet .

Flott i s/h men er enig om at merket forstyrrer noe ellers et flott situasjonsbildet der smilet er naturlig og pent..
Rune
Tone A.

Hei Anne-Lise
Her har du fått til eit sjarmerande portrett av veslesøstera di i sommarenga som rammar ho inn. Det forstyrrande jakkemerket er nevnt men elles er fint komponert kor ansiktet ligg fritt med låge blomar framfor. Ansiktet dannar ein diagonal kor ei lyse hudtonane er ein fin kontrast på høgresida mot den mørke innersida av jakken og det mørke håret som ligg i skuggen her og manglar detaljar. Venstresida ligg mest i lyssida med skarpe detaljar i håret og med fine hudtonar. Skarpe auge og smilande munn som ser litt sjenert forbi fotografen, synes eg då.
Eit naturleg portrett av ei sjarmerande jente som virkar jordnær og sporty der ho ligg i sommarenga. Allværsjakke er jo sommarklede i år.
Blåklokka som stikk inn i høgrekanten ville eg ha fjerna. Elles ser det ut som om lyset ligg mest på nasen og ved sida av venstre øyra.
Elles er eg imponert over dette fine portrettet som du har fått til med Canon Ixus 800 IS, pga at dattera mi har 850 IS og det er lite skarpe bilde som eg får til med det.
Kjempebra jobba med fine portrettet i svart/kvitt.
:) Tone
Lars-Anders M.

Pent portrett. Ok.
Anne-Lise S.

Tusen, tusen takk for fine tilbakemeldinger, og spesielt til deg, Tone, fordi du tok deg ekstra god tid til å kommentere så detaljert! :-)

Anne-Lise
Avsluttet .

Hei

Ser den slående likheten mellom deg og din lillesøster.. Merket i jakken er allerede nevnt, og det skal jeg ikke pirke unødig i.. Dette er et stemningsfullt bilde, men som Tone nevner blåklokker, og jeg er av den oppfatning at blåklokkene bør være der de er, men den andre blomsten på venstre siden har jeg villet ha klonet bort. Den er litt forstyrrende. Synd det ikke var en eng av blåklokker, men det var bare å ta til takke med det som var. Din søster har et vinnende smil, og sjarmerende øyne. Et fint portrett!

Ha en fin fotouke!

Mvh Eva
Jostein F.

Hei!
Et i dobbel forstand ''jordnært'' og ærlig portrett. Virkelig flott!
Jeg synes jenter i Gore-tex jakker, (Dermizax i Bergans tillfelle) er flottere enn ballkjole, så jeg er innhabil når det gjelder jakkemerket :-)

Mvh; Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu