Drømmeland
















Jeg går etter fargene og formene
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetvideokamerastillbilde
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268142} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Olav Ø.

Jeg satt og så igjennom bilder som jeg har kommentert. Da så jeg, etter å ha sett på det abstrakte bildet ditt, at du ville legge inn flere. Til min forskrekkelse så jeg at det var 0 kommentarer. Det synes jeg er synd, for du har en orginal og egen stil. Mulig folk er for redde for å drite seg ut når de skal kommentere noe de ikke forstår.
Selv er jeg glad i abstrakte bilder og om jeg forstår alt? Hva så?
Jeg fasineres av bevegelser med laaaange lukkertider. Det er på en måte en fotografs måte å male på. Her har du rendyrket teknikken. Du har din egen stil og det vil være mulig å si: ''Jo det må være Anke Staff'' når vi ser et bilde.
Imidlertid skjønner jeg ikke hvordan du har tatt bildet. Bevegelsene går i så forskjellige retninger. Jeg har eksprimentert med teknikken en del og da blir det ofte glattere og mere enrettede flater.
Anke S.

Hei Olav,jeg ville egentlig legge meg,bare lese en e-mail,som j skulle ha fått,kunngjordt per sms og da så j din kommentar,som jeg da vil svare på med en x.Gleder meg,at du liker denne,min måte ,å gjøre d på og du vil se flere,d har bare vært mye i d siste,vår gamle,vakre,gode hund bekymrer oss veldig og ta mye av tiden og nervene.So fort j har tatt meg opp,legger j ut flere bilder,selv om ingen av denne typen appellerer her på Foto.no.J så du bor på Lier,vi bor på Noresund og der er d bare arbeid for meg,pga av at j alltid må gjøre noe,for å holde ut der,ute og inne,j er et bymenneske og har oppholdt meg det meste av tiden i år i Oslo.Der på Villa Fridheim henger 9 bilder av meg,i store størrelser.Hadde likt å høre,hva du synes om dem.J hadde også fått mulighet å stille ut i Oslo,men også da strakk ikke tiden, disziplinen m.m til,til å få gjennomført d.Må få d til neste sommer,bli flinkere til å gjøre d,som er viktig og j tror på før d er for sent,men det er i lett.Ha en god dag og takk en x til ogen vakker dag forteller j hvordan j gjør d.Mvh ifra Anke!
Avsluttet .

Hvordan har du laget dette bildet?
Anke S.

Takker for din interesse,men jeg har ennå ikke lyst til å fortelle ,hvordan jeg lager denne type bilder.Har jo funnet min egen måte å gjøre det på,enten man liker det eller ei. Vet ikke riktig,når jeg skal gå ut med det. Kanskje du ikke liker det en gang, for det er ikke mange her som gjør? .Mvh anke staff
Tove H.

Her ser jeg en kvinne som svever ut i drømmeland... Et herlig abstrakt bilde med drømmeaktige, fine bevegelser og spennende former! Dekorativt!
Mvh Tove
Anke S.

hei Tove ,hyggelig at du likte dette bildet også og tusen takk for at du tar deg tid til å se på mine bilder og takker for gode ønsker, om en fin torsdag! den var ok den ,men man kunne sikkert gjøre noe mere ut av den også.bare der Geist(ånden)ist willig und das Fleisch ist schwach.sånn sier vi ,når vi ikke kommer oss ut. jeg tror du er mye på farten,det blir det ikke her i huset. bare jeg kan være i byen,så må j være fornøyd. mvh anke
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu