Linerle
Spankulerende med sin karakteristiske stjertevipp. Linerlen tilbringer en betydelig del av dagen på bakken og har definitivt et annet syn på verden enn oss.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger287
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268300} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kristin S.

Hei!

Fint bilde av linerla. Behagelige farger og flott perspektiv:)

Mvh kristin
Knut Børge S.

Hei Kjell Sigurd!

En spennende og annerledes komposisjon på linerlebildet. Et tøft bilde med flotte behagelige farger og god skarphet!

mvh KBS
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer. Skulle gjerne hatt bedre lys og forhold for mer action, men det har vi ikke vært tilgodesett med her på østlandet på en stund.

Kjell S
Kjell G.

En freidig vri! Vanskelig å beskylde deg for et for høyt kamerastandpunkt. Spennende uttoning av forgrunnen mot fokus. Riktig flott!

mvh kjellg
Ketil K.

Morsom og original vri på linerlen, der komposisjonen blir ganske så rendyrket og linerlen bare er et element i bildet. Selvfølgelig blir forgrunnen dominerende, og med lite direkte innhold. Men i flatefordelingen, oppbygningen og perspektivet i bildet kommer den likevel til sin fulle rett. Som jeg har påpekt i det siste i diverse fuglebilder der fuglen vender vekk fra kameraet ønsker jeg nesten alltid fuglen i mer kommunikasjon i bildet, og dermed at fronten kommer mer vendt mot kameraet. Ikke så sikker på om det er viktig her. Bra eksperiment for å få til noe utover et vanlig fuglebilde!
Kjell Sigurd S.

Takk til der to også, og velkommen tilbake fra safari til deg Kjell :-) Fortsetter med spede forsøk på å gi bildene mine mer innhold enn ren artsdokumentasjon, og da er det ekstra nyttig med både gode råd og deres betraktninger.

Kjell S
ingebjørg fyrileiv g.

Ja, dette var en artig en! Jeg ser den nesten bevege seg raskt bortover skjermen :) Skarpheten er suveren, og bildet er absolutt noe annet enn tidligere jeg har sett av linerla. Tonene er heller ikke dumme, men rent avslappende. Både i opplevelsens- og linerla-herselfs-sammenheng. Om du skjønner :)

vh Ingebjørg
Kjell Sigurd S.

Takk for kommentar Ingebjørg. Nyttig å få dine betraktninger :-)

Kjell S
ingeborg w.

Dette ble stilig, med det lave standpunktet og den minimale dybdeskarpheten. At fokuset er akkurat på fuglen er kjempeviktig. Fargene er behagelige og avstemte.
Kjell Sigurd S.

Takk for hyggelig kommentar Ingeborg. Morsomt å prøve på noe nytt av og til.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu