Fra Koh Poda - Krabi.
Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger426
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268392} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Lars-Anders M.

Du har en spesiell stil på denne serien. Den er annerledes en mange andre bilder her på dotten. Det er bra med noe annet en blomst og fugler. Jeg liker dette. Spennende utsnitt. Men jeg ville sett en bedre dybdeskarphet, så alt var skarpt. Da hadde dybden i bildet blitt bedre tror jeg. Jeg vil kalle dette for fotokunst.
Steinulf L.

Kraftige diagonaler her, båd3e i bevegelse og komposisjon. Summen av det gjør at jeg tror jeg synes - om jeg kan si det slik, at det er litt trangt i toppen. Fint bilde.
Avsluttet .

Fint bilde. Liker komposisjonen og bra i s/h.
Ann T.

Hei - dette var et flott bilde. Fine linjer med jenta i bevegelse og stein formasjonen i bakgrunn. Eksepsjonelt bra eksponert i sterk sollys. Veldig flink bruk av DOF i min mening. Fint med s/h toner. Et av de beste sommer bildene jeg har sett i år!
Mvh. Ann
Monica J.

Hei Stig Børre.
Endelig noe nytt...
Syns du har fått dette bilde bra til. Flott linje i bildet, som får mitt øye til å gå fra fra den løpende jenta, videre i den bua strandlinjen og ender i fjellet i horisonten. Ville kanskje sett fjellet i sjøen enten mer uskarp eller helt klar om jeg skulle utsette noe. Fint sommerbilde m en god ''følelse'' som gjør seg veldig godt i sort/hvitt.
Mvh Monica
Erik J.

Dette var utrolig lekkert! Du må ha hatt det bra som turist!!
Avsluttet .

Nydelig! Et lekent og fritt bilde. Fritt for all verdens bekymringer:) liker det sterke sollyset og sanden som blir sparket opp fra bakken.
Tom T.

Godt det er noe annet å se på her weben. Må være mulig å ta bilder som ikke kommer fra Zoologisk museum . Liker det bilde. Gleder meg til flere bilder fra deg.

mvh Tom T
Anne-Lise S.

Nok et vakkert foto fra deg, Stig Børre! Liker skarpheten og fokus på den løpende jenta med sandspruten etter seg. Jeg liker godt hvordan du får frem det skinnende i huden hennes, det våte håret og at hun er løpende med ryggen til siden hun ikke har full bikini på seg. Et bilde forfra ville jeg ikke hatt sansen for. Til det er jenta for stor ift. å ikke ha overdel på seg, om du forstår. Synes hun er helt riktig plassert ift. inndelinga av bildeflaten, og liker dusheten innover i bildet. Dersom du hadde hatt like god fokus hele veien innover til fjellformasjonen, ville horisontlinja (vannlinja) tangert jenta for kraftig, om du forstår hva jeg mener. Slik den er nå går det fint, men den kunne for min del vært enda mer diffus. Lekre detaljer i sanda på stranden, og videre i bølgen som når land. Du får også frem den fine fjellformasjonen synes jeg, noe som jo er et særkjenne for Thailand! Herlig sommerbilde dette her! Er spent på om det kommer mer i samme stilen! Det håper jeg! :-)

Anne-Lise
Stig Børre E.

Takk for kommentarer!
Personlig ville jeg gjerne hatt enda snevere DOF, men er godt fornøyd.

StigB
Avsluttet .

Nydelig bilde dette her ja,sier meg enig i mye av det som har blitt sagt.
Flott og livlig foto

mvh Ask Håkon
ingeborg w.

Her liker jeg godt det meste. Eksponeringen er god i det harde lyset og jenta er sylskarp. Hvis fjellet hadde vært skarpt tror jeg det hadde dratt vekk oppmerksomheten fra henne. Posituren hennes viser tydelig at hun løper og skaper bevegelse. Det eneste jeg savner er mer luft over fjellet.
Stig Børre E.

Takk for hyggelige og gode kommentarer.
Ingeborg: Ja, mere luft oppe hadde ikke vært dumt - har ikke noe mere å gå på.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu