2 skildpadder
Utstyr
  • Nikon CoolPix 5000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger232
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_26883} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

tøft =)skikkelig festlig
Avsluttet .

Hva ønsker du å formidle med dette bildet? Synes ikke dette er et tøft eller festlig bilde. Ikke utpreget sterkt teknisk utførelse. Vanskelig å forstå hvorfor du kapper bakenden på sjokoladebiten og inkluderer et kraftig gjenskinn av et vindu. Dette er etter min vurdering ikke et bilde som bør deles med andre.
Arild S.

Jeg tror ikke det er bakenden som er kappet...
per f a.

Til Kjell.
Nej det er ikke bagenden - enderne er ens!
Tak for din omhyggelige tekniske gennemgang ;-) Mon det er alle der får det?
Du giver ikke kredit for den gode idé, men det er kanske den du ikke kan lide ?

mvh per
Amund B.

Å gi kredit for idé på dette bildet ville være spotting. For meg er det hverken tøft eller festlig, tvert om en idé du kanskje heller burde prøvd på en gang til før du eventuelt vurderte å dele den med oss andre. Den slette tekniske gjennomføringen er allerede kommentert. Og hva er forresten manipulert her?
Mads R.

Jeg skjønner heller ikke dette bildet. Fikk akkurat samme inntrykk som Kjell. Bortsett fra at det med ''bakenden'' da ;). Jeg skjønner rett og slett ikke bildet. Det virker noe konstruert uten at det klarer å si meg noe annet enn at jeg ser et par arrangerte sjokoladeskilpadder, den ene halvspist, den andre dekorert med fotografens tommelavtrykk, plassert på en mørkerød serviett (eller hva det er) i lyset fra et vindu.
Arvid B.

Eg skjønar bildet godt.. Som ein sjokoladeglad diabetikar, fekk eg straks vatn i munnen av bildet. Som ein profesjonell hygienearbeidar, gå eg ut frå at du vaska deg godt få du sette fingeravtrykket.. Eg bit i meg dei faglege innvendingane, og et opp begge to i eitt jafs...

Arvid
per f a.

Vedr. manipulasjon: der er tilføjet en fod på den øvre skildpadde, der skulle illudere, at den holder fast på den nedre!

Må konstatere, at den norske sans for humor ikke stemmer overens med den danske!

Jeg indrømmer, at lyset fra vinduet kunne være kontrolleret bedre, men SÅ dårligt er billedet nu ikke.

mvh Per
Espen Stranger S.

Jeg fikk mest lyst til å gå ut og kjøpe meg litt sjokolade.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu