My prince
Utstyr
  • Nikon F-70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger913
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_26925} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hege Helen R.

Synes dette blir litt for anstrengt, bildet er tungt å se på. Ellers så er vel ikke reklame for prince helt lov her i landet? Dette blir for mye levis reklame aktig med overdreven bruk av effekter f. eks: bar overkropp, gullkjede, slitt bukse, to dager skjegg etc... litt som om det skulle vært knipset mens du ligger på en sydenstrand og han kommer for å innkassere penger for solsengen :-)
Vet at du pleier å ha mange veldig bra bilder, dette er ikke ett av dem. Sorry for å gi så dårlig tilbakemelding, men det er jo en bildekritikk så. Dette er i allefall min ærlige mening.
Hilsen Hege
Heidi-Beate L.

Det er bare min kjære prins som kom gående mot meg når jeg lå nede på grasset her i Norge. Et bilde tatt på moro akkurat sånn situasjonene var. H-BS
Hege Helen R.

Ok, så bare at det var lagt inn under reklame. Kos deg med prinsen din i sommer :-)
Hilsen Hege
Lars-Anders M.

Er Prins fortynnende. Jeg mener magen er ok. Slank mann.
Heidi-Beate L.

Takk til deg Hege. Det at jeg la det inn på reklame var bare for at jeg ikke viste hvor jeg skulle legge d. Prinsen skal jeg gifte meg med i sommer, så d blir kos.
Usakkelig komentar av deg L-A.
Nils L.

Har problemer med å se hva som er usaklig med LAM's kommentar. Han er jo slank, de fleste som slutter å røyke legger jo på seg (!)
Ellers er utsnittet bra, men uttrykket blir kanskje litt ''småkjeltring'', bra farger.
Mvh Nils
Heidi-Beate L.

Usaklig fordi han sier ingenting om bildet og det er jo bildekritikk!
Terje S.

Hverken vaskebrett eller vaskeball, men et godt utgangspunkt til begge. Usakelig om du vil(en liten advarsel kanskje), men tenkte bare å ønske deg lykke til med ekteskapet..
Mvh
Terje
Lars-Anders M.

Hege jeg liker bildet. Men min kommentar kommer nok av att jeg ikke skjønner folk som røyker når man vet hvor stor risiko for kreft man utsetter seg for. Det er saken. Men du har rett i att det ikke har med selve bildet å gjøre. men den holdning bildet formiddler.

Ellers liker jeg dine bilder som du ser av mine kommentarer. stå på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu