En sommerkveld
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-31 22:02:10
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger225
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_269418} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Knut Børge S.
Hei Kjell Sigurd!

Et stemningsfullt og flott bilde fra sommerkvelden dette, godt eksponert!

mvh KBS
ingebjørg fyrileiv g.
For en suverent farget, smådramatisk og godt mønstret himmel! Den liker jeg meget godt. Resten av bildet er heler ikke dumt. Masten er i et fint utsnitt og fuglen kommer godt med. Jeg liker størrelseskontrasten mellom de to elementene. Tittelen tilsier ette å ha sett bildet, at en sommerkveld ikke så absolutt må være ros(a)enrød. Men jeg savner en hvit ramme.

vh ingebjørg
Odd Tore S.
Ikke dumt dette, sommerseilas mot kveld uten skrog.
Fuglen er viktig, bts plassert.
Litt jaggies på bardunene er det lite å gjøre med med de begrensinger som dotten og skjermen setter- Det er også litt lyse usm(?)konturer, og de kunne kanskje hatt godt av alternativ oppskarping?
Stemningsfullt uansett.
Odd Tore
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker. Ingebjørg; hadde jeg visst hvordan, så skulle jeg gjerne laget en hvit eller grå tynn ramme :-) Odd Tore; ser anføringene, legger derfor ut en versjon som er den opprinnelige versjonen før jeg begynte å rote med behandlingen. Kanskje noe bedre mht. oppskarpingskonturer.

Kjell S
Ann F.
Stemningsfullt.
Tynn hvit ramme?
Gå til Image - Resize - Canvas size - velg pixler som måleenhet og øk canvas med 2 pixler både på bredde og høyde, da får du 1 på hver kant, og velg farge helt nederst i dialogboksen. Pass på at den merkede lille firkanten av de 9 nedenfor der du velger nytt pixelantall, er markert som midt på.
Alternativt: mrk hele bildet i PS (Ctrl+A). Veld Edit - Stroke, ramme inside, velg str. (1 pixel er nok) og velg farge ved å dobbeltklikke på fargeboksen under der du skriver f.eks. 1 px.

mvh Ann
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikk og oppskrift Ann. Det er av og til behov for ramme, spesielt på mørke bilder, så de kommer godt med. Hyggelig å se deg i aktivitet igjen.

Kjell S
Øyvind A.
Ja jo. Jeg aner en viss stemning, men jeg synes det blir litt tynt innholdsmessig. Jeg er tilbøyelig til å mene at det hadde hatt mer for seg uten mast og barduner. For meg hadde i hvert fall det vært en mer poetisk variant. Men det ville jo blitt et helt annet bilde.
mvh
Ø.
Torbjørn K.
Stemningsfult ja, men jeg er enig med de øvrige at dette blir et skole-eksempel på et bilde som trenger en eller annen form for innramming. Etter min mening blir det likevel litt i det mørkeste laget.

Torbjørn
Espen A. I.
Dette blir verken eller for meg, ikke stemning og ikke noe spesielt pent, beklager, men her bommer du.

mvh Espen
ingeborg w.
Hm, det blir litt tamt synes jeg... Jeg savner mer spennende farger på himmelen og lysere lyseste toner. Utsnittet er helt ok.
Kjell Sigurd S.
Takk til dere også. På min jobbskjerm ser bildet forferdelig ut. På LCD skjermen hjemme er det noe helt annet. Vel, traff ikke helt denne gangen :-) Men man kommer ikke videre uten å prøve.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu