Svane angriper 2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger261
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_269639} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Stig Børre E.

Stilig dette. Liker hvordan du har fått hode og hals skarp samtidig som det er
såpass mye bevegelse i vinger. Syns omgivelsene kunne vært litt roligere (spesiellt stråene i bakgrunnen), en s/hv-konvertering kan hjelpe til for å få et renere uttrykk. Komposisjon og utsnitt bra.

StigB
Torbjørn K.

Bra vinkel og mye action i bildet. Jeg synes lukkertidene blir litt midt i mellom. Det blir for skarpt til å vise bevegelsen (panorering), men for uskarpt til å være skikkelig skarpt. Jeg liker godt posituren og hvordan svana henger med hodet og løfter vingene. Horisonten blir noe skjeiv.

Torbjørn
Odd Tore S.

Mye dynamikk her, både i posittur og vannsprut. Om den angriper eller om dette bare er en vanlig oppflukt kan jeg ikke uttale meg om, svaner ser gjerne litt aggressive ut og har også vist det i praksis overfor fototgrafer.
Jeg er nok litt enig med både Stig Børre og Torbjørn her. Men bildet er ikke skjevt, det viser speilbildetesten.
Håper at det ikke var du som ble angrepet!
Odd Tore
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Odd Tore, den angriper et ungt svanepar som var få meter til siden for Kjell Sigurd og meg. Den tok ungene deres og ristet dem. De døde etter hvert alle sammen, over et tidsrom på noen dager, uvisst om det var denne svanen som tok livet av dem, eller rev eller begge. Det er et tøft liv. Dette bildet viser forøvrig en av mine kjepphester. at en kan ikke alltid se på vannlinjen, ''horisonten'' om et bilde er skeivt. Her viser speilingen at bildet er rett, men vannlinjen er allikevel skjev.
Kjell Sigurd S.

Se der ja. En angripende svane i mot er en stor opplevelse, og vi fikk oppleve det på skikkelig nært hold. Her er hodet og kroppen skarpt nok og vingene har fin bevegelse. Enig med TH at det kanskje mangler noe på crispy sharp. Speilbildet blir litt ødelagt av vekstene i vannet. Tror kanskje bildet ville vunnet på et noe større utsnitt (altså mer rundt), spesielt oppe. Vannkanten blir litt i smaleste laget kanskje. Ellers har jeg lagt merke til at knoppsvanene ofte senker hodet når den angriper i flukt. Den flyktende rivalen flyr med hodet høyere.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu