Utstyr
  • Ricoh GX100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger490
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_269703} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Den hånda der ser jo ved første øyekast ut som den ikke tilhører personen som står der med ryggen til; selv om en såklart ved tredje eller fjerde øyekast ser at den gjør det. Det er vel i grunnen akkurat det aspektet ved bildet som fenger meg. Den litt psyke stemningen som håndas plassering i flaten skaper.
Tore M.
Den mørke skikkelsen foran det hvite flyet ga meg litt terror-assosiasjoner. Vet ikke om det var din hensikt, eller om terror-propagandaen har påvirket persepsjonen min. Uansett et tøft bilde. Enig med det TN skriver om hånda. Liker også regndråpene på vinduet og himmelen som går fra mørkt til lyst. Det bidrar til den dramatiske følelsen.
Eli B.
Fint bilde, tenker på ei som tar farvel med sin kjære. Og vinker farvel. Flott bilde med god symbolikk synes jeg.

mvh Eli
Eirik H.
Takk for kommentarane. Det er interessant å høyre tolkingane dykkar. Sjølv har eg ikkje tenkt på terror eller i dei baner, men heller i retning av det Eli seier. Det er dette eg sjølv ''ser'' i biletet når eg prøvar å sjå på det nøytralt. Bakgrunnen for biletet er derimot litt annleis: Jenta i biletet er fransk! Men det kan sjølvsagt ikkje andre vite.
Ivar B.
Godt! Melankolsk og vakkert. Stemninga og symbolikken forsterkes av dråpene og regnet som trommer mot ruta. Jeg imponeres av s/h teknikken din, samt fin elementplassering som skaper en tenkt diagonal mellom jenta og flyet. Likte dette umiddelbart, men sannelig vokser det også når man ser og lever seg inn i historien. Mvh Ivar.
Stig Børre E.
Småsentimentalt og vakkert.
Bør holdes skjult for personer som befinner seg i en eller annen sorgfase...
Syns komposisjon, toner og innhold sitter godt her. Bra.

StigB
Caroline M. S.
Jeg tenkte ikke at hun vinket (ville noen i flyet sett det? Neppe), men at hun var i ferd med å tørke av vinduet for å se bedre, og at hun gjerne ville vært med det flyet. Liker speilingen på vinduet. Et lite sekund syntes jeg det så ut som togvinduer, og tenkte ''aha - forurensende, tydelig fly vinner passasjerene framfor miljøvennlig, utydelig tog''.
Avsluttet .
Hei...

Et virkelig stemningfullt bilde jeg tror alle kan kjenne seg litt
igjen i. Jeg liker at personen er så dominerende! Det skaper
på en måte et naturlig fokus punkt på stemninen og ikke på
flyet!

Hilsen
Bjørn-Erik
Arne S.
Sanselig reiseskildring i strøken innpakning. Litt usikker på håndens plassering på flyets haleparti. På den ene siden skaper det kontakt mellom elementene (og personen inne i flyet som tas farvel til). På den annen side tar denne overlappingen (vel) mye fokus.
Anne-Lise S.
Hun vil så gjerne være med og ta del i reisen til en eller flere passasjerer som akkurat der og da sitter inne i metallfuglen, klar for å dra avsted. Dråpene på vinduet avspeiler hennes sinnstilstand, og hånden som strekkes ut berører det kalde og triste. Plasseringen over halen synes jeg blir noe tangerende her, og jeg ville foretrukket at hånden lå noe mer til venstre. Det kunne også ha forsterket følelsen av å trekke armene inntil seg for å verne seg mot smerten hun føler. God bruk at gråtoneskalaen her, og bildet tenderer også til mørke tanker ift. bruken av dystert lys. Gode tegninger og detaljer til tross for at regnet skaper noe diffust. Flott plassering ellers av jenta i venstre side mot flyet der ute mer mot høyre. Liker at jenta er så dominerende. Det handler om henne og hennes sinnstilstand og følelser der og da slik jeg tolker dette, mens årsaken er der ute. Fint perspektiv og god dybde også!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu