Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor AF-S 70-200 f.2,8 VR G
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger1320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270010} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Morten W.
Så sart, så vakkert, fullt av lengsel. Og håp!
Takk for at du delte dette med meg, og andre.
Andreas T.
Genialt bilde pappa, en av dine bedre!
Terje S.
Tusen takk for flotte kommentarer og anbefalinger. Føler ikke at utrykket ''Sart'' er helt det rette subjektivet Morten. Vakkert kan vel diskuteres -men bildets innhold kan nok gi betrakteren endel skjønnsmessige tolkninger. Personlig tror jeg at det gir betrakteren en virkning i form av at han enten liker bilde eller syntes det har forbedringspotensialer.

Terje
ronny s.
Hei Terje
Eg trur han er desperat etter og ha bruktopp all blekket på veg opp;O)
Flott bilde av ein art eg berre har sett i frossen tilstend under ægning av lina på blant anna Rockall;o)
Mvh Ronny
Chr. G.
Lys og farger er det som jeg sluker først her. Dessuten er akkar god på smak og helt sikkert sunn. Komposisjonen forårsaker ikke den helt store magafølelsen men den er grei nok rett på i dette tilfellet. Men tittelen er dustete og bildet hadde klart seg uten denne.
Monika Frisvold V.
Dette var spesi...Jeg tror bildet kommer mer fram i en større format...
Blikket gjorde hele bilde.... Likte det......
monika
Jan Inge K.
Denne var jo rett og slett artig! Jeg liker bildeutsnittet og bakgrunnen, bildeteksten synes jeg ikke passer i det hele tatt, men det er jo underordnet. En god fotograf ser detaljer og muligheter der andre antakelig ser ( i dette tilfellet) en mølje av armer og et noe rart hode....
John H.
Hei Terje
Akkaren er en raring og det har du jo lykkes med å formidle. Er likevel usikker på utsnittet. Raringen hadde frotjent et større utsnitt. Har selv fått denne på kroken. Artig å se hvordan en fortvilet endrer farger for å forsøke å kamuflere seg. Når den kommer ombord i en båt skifter den farge fra aubergine over i mursteinsrød og videre til lysegrønn. Det flammer i hele kroppen, nesten skummelt.
John
Rolv B.
Jaja Terje. Det ble liksom litt for mye på en gang med en praktfull blekksprut hvor øyet virkelig satt, men å rotere bildet 180 grader og la dyret vise fingern blir litt for mye på en gang! For blekkspruten i seg selv er praktfull.
Da jeg midt på syttitallet sto på kaia i Skrolsvik, Senja, og forsynte meg med akkar, spurte karene om jeg skulle sette lina. Nei, jeg skal ete den, sa jeg. Da ble det veldig stille inntil en sa: Skal du ete agn?
Mvh Rolv B
Morten W.
Fra spøk til alvor!
Vi var ute og fisket for å få ørnemat. Fikk et ganske heftig drag i sena, og jeg dro opp denne akkaren, men den ble ikke stakkaren! Etter fotoseansen ble den sluppet ut uskadd til moldenserens fortvilelse.
Men bildet ble svært morsomt, synes jeg!

Terje!!! Det måtte en østlending til for å gi deg tre blekksprut tatt på stang! Kanskje du også får en, etter 42 år i Molde????
Håper du legger ut bilde av den største, som jeg fikk dagen etter.
Knut Børge S.
Hei Terje!

Hissig liten blekkspurt dette, tålererer du slik oppførsel? Kreativt og morsomt bilde.

Reiser nå på hyttetur til Lysefjorden, håper på mange fotomuligheter.

mvh KBS
Odd E. k.
Hei Terje!

Flott gjengitt, der skarpheten er helt på topp. Liker godt vinkelen samt fangstarmene som må være med i bildet. Øyet er fargerikt og sitter fint i fokus av bildet. Fiskesener setter et ekstra preg på bildet og forteller mye. Bakgrunnen med sine blåtoner passer godt inn. Mangler bare en undertekst til bildet, da ikke alle fjellfolk forstår ordet ''Fuch off'' som en ren forargelse for å få denne på kroken. Flott gjengitt.

Ha en fin fotohelg Terje!

Mvh

Odd E.
Caroline M. S.
Fasinerende bilde! Jeg har aldri sett en levende akkar, og når jeg ser på dette bildet så er jeg sannelig ikke sikker på om jeg noen gang har sett et bilde av en akkar en gang.

En ting som fasinerer meg her er at jeg ikke kan se om akkaren er avbildet fra siden eller rett på/foran (det ser ut som begge deler - samtidig), og dermed minner bildet om de Picasso-bildene hvor man kan se damen han har malt fra flere sider i samme bildet.

Viser akkaren meg fingern? Er det derfor bildet heter ''Fuck off''? Hvis det er slik (at akkaren viser meg fingeren) burde du markert i teksten at det er akkaren som sier ''Fuck off'' - ved å bruke sitattegn (.... - Fuck off .... eller .... ''Fuck off''....).
Terje S.
Hei og takk alle sammen for kommentarer. Tittelen passer kanskje ikke inn til bilde men etter¨å ha snudd bilde opp ned -ble det bare slik. Mente på ingen måte å sværte mine trofaste tittere. Tvert imot så var det ett lite humoristisk innslag. Grunnen til at Akkaren viser finger Caroline er at bildet er flipet opp ned i Ps.

Terje
Linda T.
Dette bildet var skikkelig skremmande. Utrolig bra!
God komposisjon, og stilig med sena og tentakkelen. Men fortsatt skikkelig skummelt.
Avsluttet .
Bra bilde, for meg ser det ut som Akkaren fisker :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu