~kast II~
En vanlig opplevelse når barn er i nærheten av vann. Men så godt å stoppe tiden og nyte synet...Skulle ønske tida gikk så mykje saktere:O)
Jeg liker disse bildene, mørket og mystikken med livet..Barn og vann, tanker og følelser. Liker solen som skinner i havet og i håret hennes.
Bildet inngår i albumet Barn - Største skatten på jord!!! Og største frustrasjonen og :)
Utstyr
  • Canon eos 350 D
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger318
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270080} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
jonas p.

Et bra bilde, med god innlevelse.
Anne-Marit M.

Fint motiv, god komp. Fint å se på, og bruke tid på.
Avsluttet .

Dette likte jeg bare enda bedre enn det forrige Eva:-)
her har du fanget lyset enda bedre hvor sola skinner så fint i steinene og også på jenta.
Dette var fint du:-)
Hilsen Tone!
Eva Marie P.

Tusen takk til dere, Tone, Anne Marit og Jonas, for så fine kommentarer. Det varmer så veldig.
Klem fra meg
Stein Rune B.

NYdelig rett og slett.
Anne-Lise S.

Hei Eva!

Av dine to ''kastebilder'' er dette absolutt best. Her kommer lyset bedre frem der det starter til venstre på jenta lett høyrevendt som derfor fører oss videre inn i flott diagonal til selve plasket i vannet og refleksen fra sola her, og selve solrefleksen igjen går videre innover i bildet til sola. Flott bruk av lyset som ledende dybdeforsterker, om jeg kan si det på den måten, og jeg liker så godt hvordan du har fått plassert plasket fra steinen i solrefleksstråla i vannet. Strukturen i vannspruten forsterkes gjennom dette, synes jeg. Pinnen til høyre skaper noe uro siden øyet dras mellom den og jenta, men samtidig balanserer den bildet... Du tar igjen sollyset i den og pinnen bidrar til jevn tyngde i de ytre delene av nedre bildeflate, samtidig som den også bidrar til linjen opp mot plasket fra høyre. Jeg synes den bidrar til et bedre komp. Jeg liker også de mørkere delene av bildet med konturen av fjellene der inne, og himmelen er dramatisk med fine tegninger. Fargemessig synes jeg du lykkes godt der fargen i jentas hår går igjen i både refleksene i vannet, på føttene hennes, i steinen og i pinnen mot høyre, og igjen i solstrålene. Godt gjennomtenkt dette, Eva! Herlig barnlig stemning og glede over både vannlek og solskinn.

Anne-Lise
Eva Marie P.

Tusen takk for dei fine kommentarene. Kjekt å få en slik utfyllende kommentar Anne Lise. Det er jo ikke minst fordi du virkelig har SETT på bildet mitt. Var litt usikker på den stokken, men det er fiskestangen til Cecilie som hun fisket ivrig med, derav snøret som ligger litt lenger ut, så den hørte liksom hjemme i bildet. Bra at den ikke ødela intrykket.
Igjen tusen takk:O)
klemz
Anette L.

Hei:)
Veldig flott lys, og ble overrasket da jeg så jenta som var med.
La også merke til nå, at hun kaster en stein! Veldig godt komponert må jeg si!:)

Mvh Anette:)
Eva Marie P.

Tusen takk Anette, for du liker bildet mitt:O)
Eva
Avsluttet .

Aha, det var et snøre som lå der ute. kikket og lurte veldig på hva den hvite streken på høyre side var for noe, fant den i ditt forrige bilde også, trodde du hadde fått rusk på brikka jeg..ler

Et deilig stemningsbilde Eva. Her har du behersket det vanskelige motlyset med glans, regner med at du ikke har brukt filter, siden det ikke står nevnt.
Ellers treffer de siste varme solstrålene jentas ansikt og gir ekstra varme til motivet.

Venter i spenning på nye Eva.;-)

Arne
Eva Marie P.

Tusen takk Arne for den fine kommentaren:O) Nei eg har ikkje filter. Jeg kan så lite med kamera at det er ei skam. Må få meg et kurs....
Rune S.

Hei Eva! Eventyrlig vakkert og litt magisk, synes jeg! Meget flott lys og stemning!

Mvh
Rune S
Jan Erik E.

Dette ga meg en beroligende effekt...sånn man kan drømme seg helt bort i...Bra.Mvh JEE
Zett Alexzander E.

Hei.
Kikket igjennom noen av de ''gamle'' bildene dine og falt for dette, kjempefin stemning og du, jeg ''overser'' den vite stripen/rusket :-) Det er vel tid for nye naturbilder fra deg snart, våren er jo her snart.

Hilsen Zett
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu