Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger534
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270233} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Når jeg trakk meg ca tre meter fra skjermen min ble dette ganske tøft. Fin hula-hulastemning. Mulig jeg kunne tenkt meg kamera vridd litt mer mot høyre under opptak.
Torbjørn K.
Her ser det ut som du har bommet grovt på fokus og brukt for lite usm :-) Annerledes og spesielt, men et bilde som fenger. Jeg blir sittende og irritere meg over den klumpen mellom beina, men kanskje den nettop bør være der for å få meg til å se mer på bildet. Jeg lurer på hva det er, men klarer ikke å hva eller hvorfor det er der. Støtter Tommy i at du kanskje burde vridd kameraet litt mer mot høyre. Støyen i bildet synes jeg fungerer veldig bra til denne type bilder.

Torbjørn
Stig Børre E.
Fotball på løkka.
Som nevnt en veldig grov fokusbom her...
Et merkelig bilde som fungerer på sitt vis. Er ikke helt begeistret over den ene armen som dingler i løse luften, avstanden til denne armen og kroppene er for stor.

StigB
Odd Tore S.
Slik opplevde jeg også fotball (og basketball) når brillene mine hadde fått seg en fulltreffer så glassene spratt ut. Klumpen som var en ball, uskarpe med- og motspillere, og kurven som en oransje sky i høyden. Egentlig ikke noe jeg ønsker å bli minnet om.
Jeg ser leken, jeg ser også dynamikken som kan være i bildet (personen til høyre). Bildet har fokus på ballen, men fokus mangler.
Vet ikke helt jeg. Jeg tror jeg begriper både idé og innhold, men det fenger ikke helt. Jeg tror at typen uskarphet er problemet. Ute av fokus og kornet er noe annet enn bevegelsesuskarpt.
Mulig at jeg er et vanedyr, men i denne situasjonen tror jeg at jeg ville foretrukket bevegelsesuskarphet heller enn nærsyntversjonen.
Odd Tore
Erik J.
Jeg er blottet for balltalent, så jeg brukte litt tid på å skjønne hva det var. Det var faktisk thumbnailen som ga svaret. Jeg føler at dette ikke treffer fordi uskarpheten ikke bidrar til bevegelse og fart.
Magnar B.
fotball? Likar uttrykket, og at du går utanom allfarveg. Syns du fyller flata godt med element. Spennande, eg heng med på dette!
Hans Jacob H.
Synes dette fungerer bra jeg. Uskarpheten antyder, og armer og ben står fint i forhold til hverandre. Den sorte buksebaken blir dog noe dominerende, og ellers synes jeg et slikt bilde kan tjene på noe mindre presentasjon.
Espen A. I.
Første som slår meg er fotball, helt klart, men etter hvert kommer ord som dans også. Jeg liker slike bilder, der du som fotograf, virkelig utfordrer meg.

mvh Espen
Arne S.
Du prøver på det uortodokse, og det er et pluss i seg selv. Bildet funker, selv om det ikke gjør et uslettelig inntrykk. En type bilde som passer bedre i en serie enn som enkelstående ''blinkskudd''.
Avsluttet .
Beach fotball på høyt nivå.. meget bra utrykk i s/h..

Rune
Øyvind A.
Takker så mye for alle de gode tilbakemeldingene.
Det handler om strandfotball ja.
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu