Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270413} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tom T.
Liker veldig mye i dette bilde. Personen er godt plassert og fargene er bra. Ser at du har økt kontrasten i bilde og det synes du har gjort bra. Har du brukt mye USM ? Kan se slik ut og hadde dempet den usm litt.

Bra:)

Tom T
André M.
Ja, bølgenes gjentakelse, fargetonen og personens plassering gjør dette svært så severdig. USM'en funker bra for sjøen, men jeg ville nok passet på å oppskarpe selektivt: Konturlinjene på personen er hakkete.
Anette L.
Hei:)
flott bilde med silhuett av kvinnen. Liker bølgenes gjentagelse jeg også og den mørke blå fargen In Between - Nydelig:)

Mvh Anette:)
Stig Børre E.
Takk for gode kommentarer.
Ble nok litt overdrevet bruk av USM ja. Tenkte at når uttrykket ble såpass røfft som dette at det bare var å pøse på litt ekstra skarphet, konturene rundt gutten er ikke heldige - ser det.

StigB
Espen A. I.
Vet ikke helt jeg, ikke et bilde jeg straks forbinder med deg og heller ikke noe begeistringen flommer over av. Savner mer tegning på mennesket, men vet under disse rådende forhold at dette er svært vanskelig, men ja, dette blir OK fra meg.

mvh Espen
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg liker tanken og komposisjonen. Men det blir litt overkill for meg. Du skulle kanskje ikke ha dratt så hardt i spakene.. Men bildet her fine linjer i bølgene, og gutten har en god positur og plassering. Det skulle ha vært litt mer hvitt bak hodet hans.

vh ingebjørg
Torbjørn K.
Jeg liker godt komposisjonen med svake tversgående diagonaler og mannen som stikker opp. Bølga i toppen blir kanskje litt brått avsluttet til høyre, men ellers sitter utsnittet bra. Farger, kontraster og skarphet blir for voldsom i mine øyne.

Torbjørn
Stig Børre E.
Takker for gode kommentarer.
Selv er jeg fornøyd med selve uttrykket - syns bildet fikk mere smell og liv etterhvert som jeg bøyde kurvene. Litt rufsete rent teknisk blir det jo - ser det... :-)

StigB
Odd Tore S.
Mye dynamikk her, hodningen til gutten forsterker inntrykket av at her bryter det kraftig.
Fine gjentagelser av bølgene, men jeg sitter igjen med inntrykket av at her kom det mer voldsomme bølger også, som antydet av høyresiden.
Gutten ble vel noe gloriøs?
Odd Tore
Tove H.
Gutten er riktig plassert i et velkomponert og dynamisk bilde. Gutten har oppdaget (tror jeg) bølgen som reiser seg på høyresiden - her er det action i vente... Flott utsnitt.
Mvh Tove
Stig Børre E.
Takk for nye kommentarer.
Odd Tore: Gloriøs er ordet ja, irriterende at jeg ikke så dette før jeg la ut bildet.

StigB
Ivar B.
Du har fått fram et røft uttrykk med fin kontrast og i mine øyne også vellykket bruk av USM. Kraftfullt og bra. Mvh Ivar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu