Ansikt i mengden 1
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde200mm
  • Blender-
  • FilmtypeTriX400/D76 1:1
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1043
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27046} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Audun R.
Tankene går til mesterlige bilde nr. 7650. Her forplanter ikke hovedmotivet seg i resten av mengden, og antydningene til hva som skjer i bakgrunnen (antar at det er ''folk på farten'') er svært subtile. Kontrasten mellom jenta og mannen i dress er interessant.

Med tittelen som utgangspunkt er dette en god gjennomførelse. Fint lys på hovedmotivet. Bra fanget uttrykk.

MVH Audun
Avsluttet .
Fint plassert i bildeflaten. Vaktsomt uttrykk i ansiktet. Personen føler seg nok ikke helt vel. Fint toneforløp.
Litt for harde piksler langs nesetippen irriterer bittelitt. Skarpt så det holder.
Bra.
Geir Arne M.
Du har en egen evne til at dine bilder ''fanger'' Carsten. Uttrykket i hennes ansikt er flott , det samme det lyse feltet.
Det er nok kombinasjonen teknisk, komp og motiv som gjør dette bildet.

Flott arbeid.

mvh gam
Nils B.
Synes dette bildet er fabelaktig. Nydelig lys og flotte toner. Har sittet å studert dette bildt lenge, har falt pladask for det.
mvh Nils
Lars-Anders M.
Meget bra. Perfekt lys og valg av dybdeskarphet.
Frank W. G.
Veldig flott. Fint at smykkene dominerer i den grad det gjør, det er akkurat passe. Det skaper ekstra innhold til bildet. Ellers liker jeg den lille spenningen i bildet. Dama gjør at jeg blir litt nysgjerrig. Det er et eller annet hun ser og mener noe om. Håper du skjønte den.

Frank
Avsluttet .
Det er veldig storbyfeeling i dette bildet.
Jentas litt bekymrede blikk forsterker dette.
Den litt mørke toneskalaen gjør at det blir behagelig å se på samtidig som blikket ledes mot jentas øyne.
Flott gjort.
MVH
Jon-Petter
Vemund L.
Meget godt fotografi, som vekker den ene tankerekken etter den andre. Komp og teknikk er på sitt beste, og det meste er igrunn gjort helt som det skall gjøres.
Lyset faller fint i ansiktet til modellen, og leder blikket effektivt mot hennes ansikt og øyne, uten at det blir så markerte høylys at det ødelegger den jevne og gode balansen og atmosfæren i bildet.
Alle detaljer stemmer. Knallbra.

Tk 6

Vemund
Arve k.
Hei Carsten .
Dette var fantastisk, du har fått med en toneskala som er fantastisk bra .

Et bevis

Det er viktig med en bra skanner

Og

”Det er lenge siden jeg har sett så fantastisk …. S/H…..ved en digitale….versjon.”

Dette var trivelig CA.

AK.
Carsten A.
Bra dere likte dette, for det gjør jeg sannelig også selv! Jo, det er nok samme tanken som ved ''Tilskuere'' {bildekritkk=7650}, slik Audun R. peker på - også der er det personer som har oppmerksomheten vendt mot noe vi bare aner. Dette bildet, samt ''Tilskuere'' (i ny og bedre versjon) og noen mulige andre kandidater skal etter en foreløpig plan gå inn i en slags serie (med samme navn som dette bildet).

Enig med OEH at det ble litt for harde piksler på nesetippen da jeg kjørte USM etter downsampling fra et mye større bilde. Jeg skulle imidlertid ha fram den lyse lille stripen ved overleppen litt bedre, og det gikk bra, og så overså jeg nesen. Men det kan rettes når bildet går til annen bruk. Nyttig feedback.

He-he, storbyfeeling er meget observant, opptaket er gjort et eller annet sted i London, der en gruppe personer var opptatt av et eller annet. Jeg ble på min side opptatt av et vakkert og uttrykksfullt ansikt!
MVH CA
Jan B.
Aha, snikfotografering av pene damer :)
Nydelig bilde med en herlig følelse av ......et eller annet. Skaper nysjerrighet. Kun en bitteliten ting som trakk litt for mye oppmerksomhet. Glimtet i øyet lengst vekk virker litt for intens.
Jan B
Geir S.
Hei CA,
det er ikke vanskelig å være enig i det meste av det som er sagt over, bildet er et mesterstykke! Allikevel, KUNNE dybdefølelsen i bildet vært uttrykt enda tydeligere dersom bakgrunnen hadde vært enda mer ut av fokus og løftet en liten blender opp??
Mvh
GSk
Hege Helen R.
Kjempeflott bilde, synes uttrykket til modellen er virkelig framragende. Tonene i bildet er også veldig bra. Er ikke enig i at bakgrunnen skulle vært mere ut av fokus, når bildet heter ansikt i mengden så synes jeg at det vi her ser av bakgrunnen gir den rette følelsen.
Hilsen Hege
Jostein M.
Her er det ingen tvil. Etter aa ha sittet og sett paa bildet en lang stund boyer jeg meg i stovet. Gratulerer med et flott bilde.
Mvh Jostein
Povl Kjeld H.
Jeg hænger på hvad andre har skrevet, rigtig flot sort/hvid billede.
mvh - povl
Thorfinn B.
kvinnen som skuer etter sin venn. Urbant, men følelsesladd! Litt mye papparatzifeeling. Greit bilde, men faller vel ikke helt i min smak. Flott svhv-teknikk, dog kanskje ørlittegrann mørkt.
Marius J.
Har vel intet å tilføye annet enn at jeg er enig i kommentar om neserot og at dette er meget pent :-)
Roy S.
Flott bilde igjen fra din hånd Carsten
Fred S.
Ser jo hvorfor du er kvalifisert til å uttale deg med autoritet på disse sidene. But don`t you ever tire of all the sycophants ?
vh FredS
Carsten A.
MS: Neserot - du mener trolig nesetipp/rygg?

FS: Noen kommentarer kan vel bli regnet som mer verdifulle enn andre, for å si det slik. Men det sentrale ved FOTOdotNO sin bildekritikk er muligheten for å dele sine bilder, syn på bilder samt få og gi igjen informasjon om det som er nødvendig for å utøve denne virksomheten vi er så opptatt av. Foto er i seg selv en meget kommunikasjonsfremmende virksomhet, og med et nettsted som dette blir bare effekten mange ganger sterkere.
MVH CA
Marius J.
Tror kanskje det var meg du tenkte på med MS men jeg har altså MJ som initialer og ikke MS ;-)
Ja jeg mener tipp/rygg !
Fred S.
CA: Du sier selv i forb. m. et annet bilde (mogopene) at '' du ikke begriper hva det skal være godt for om man i alle tilfeller skal gi fotografen en eller annen form for klapp på skulderen''. Helt enig. Men hva så med de på disse veletablerte som omtrent bare får ''skulderklapp'' ? Ikke nødvendigvis pga fotografiske kvaliteter; ser tydelig at ''kulhetsgraden'' spiller en stor rolle for enkelte (unge?) kommentatorer her.Det er uansett klinkende klart at det her på dotten finnes et hierarki, der de ''på toppen'' får ( og for alt jeg vet forventer å få) kommentarer som i verste fall kan kalles spyttslikkende. Ikke motsi meg på det punktet, sidene er fulle av slike ''you are the greatest'' -kommentarer.
Foto.no inviterer ALLE til å legge ut bilder, ikke en tilnærmet ''elite''. Så lenge det er slik mener jeg personlig at en viss nøkternhet i kommentarene også er på sin plass. De hittil mest avskrekkende eksemplene på det motsatte har jeg funnet i forb. med det mogopbildet jeg nevnte innledningsvis (neida, ikke dine kommentarer),og latterlig blir det når en av de krasseste kritikerne her går i fistel over å bli motsagt på et eller annet punkt.
Muligens er dette et innlegg som hører mer hjemme på en chatteside, ser at en slik finnes, har bare ikke kommet så langt enda.
vh FredS
Carsten A.
Beklager MJ, jeg skrev feil i farten!

FS: Jeg syns uansett at du bruker påfallende sterke betegnelser, ''sycophant'' er en servil, smiskende person, og ''spyttslikker'' er vel omtrent det samme - kanskje litt verre. De forskjellige skriver kommentarer ut fra sine egne vurderinger mv. Det er vel helst de få som skriver for å lage bråk, de som kommer med utrivelig personkarakteristikk eller andre som uttaler seg skråsikkert i uforstand, som er et problem, syns nå jeg. Det overveiende flertall er interessert i bilder og utveksling av saklig fototeknisk informasjon. Det er dette siste som gjør bildekritikken på FOTOdotNO så verdifull.
MVH CA
Birna R.
Hvem som skriver hva her på fotodotno eksisterer det temmelig delte meninger om. Irrelevant for bildlet er det også.

Jeg falt personlig ikke for dette bildet. Altfor flatt og nærmest ''skittent'' i toneskalaen. Medfører også - igjen etter mitt syn - for dårlig romlig separasjon mellom hovedmotiv og bakgrunn. Mulig at en sv/hv kopi hadde vært langt bedre og kunne gjengitt bildet mer rettferdig, men det er presentasjonen på fotodotno som er vurderingsgrunnlaget (på godt eller ondt).
Carsten A.
At Bjørn og jeg har et ulikt syn på denne stilen, er både klart nok og greit nok. Det blir en ytterst ugrei form for bildekritkk om kommentatorene skulle unnlate å legge fram sin oppriktige mening. Ellers er mine bilder i denne stilen ment å skulle presenteres som papirkopier. Sv/hv på skjerm er ingen enkel sak, antakelig vesentlig vanskeligere enn farger.

Fred Strømme reiste 17.mai spørsmål om servile, smiskende personer og spyttslikkere er et problem. Det er de selvsagt, i den utrekning de forekommer. Men om noen tar på seg den hammen som de hadde på i Pinsehelgen på FOTOdotNO, er det selvsagt verre, slik jeg altså også pekte på bare en dag eller to før bråket ble startet. Sjelden har så få laget så mye bråk for så mange!
MVH CA
Hans- Georg S.
Meget bra dette! Vel er omgivelsene kanskje noe i mørkeste laget, men det synes jeg passer her. Ansiktet til kvinnen, som er noe mer kontrastfylt og lysere, fremtrer mer som et blikkfang og interessepunkt. Bakgrunnen er passe uskarp, nok til å fremheve hovedmotivet samtidig som den er skarp nok til å dokumetere omgivelsen. Bra komposisjon også.
Stein Rune B.
Flott
Stein Rune B.
Flott
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu