Bildet inngår i albumet Brufoss -
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Sigma 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger534
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270792} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Andreas S.

Dette hadde jeg virkelig sansen for Tom! Herlig komponert og flott hvordan lina risper opp vannskorpa, og at vi kun ser inn i mørket. Pluss for ''bekledningen'' på mannen med stanga:)

Mvh. Andreas D.
Avsluttet .

Enig med Andreas,dette er topp.
Hilsen Tone!
Inge S.

Hei.
:-) et herlig motiv som får frem smilet til de fleste.
Teknisk bra.

Mvh Inge
Eva Marie P.

V for victory:O)
Jeg går utifra at han fisker ja..
Det enkle er ofte det beste, bra komp syns eg. Likte dette.
-epl
Espen A. I.

Jeg har fulgt deg lenge nå, gjennom 10-talls bilder og stilen din ligner mye av mine verk, kanskje ikke de jeg legger ut, men som ligger arkivert. Jeg liker det svært godt, ikke mitt arkiv, men dine verk ;-)

De har alle en rød tråd, noe standhaftig over seg, alt virker så plassert og meget godt gjennomtenkt, men alikevel ganske tilfeldig og snappshotaktig. Dette bildet har noe spesielt toneomfang, ganske bra igrunn. Hovedmotivet, mannen og stanga, har svært skarpt inntrykk, mens resten fremstår blasst og smått uskarpt, dette fremhever og hjelper meg som betrakter mye. Jeg synes du holder høy klasse. Håper inderlig du ikke slipper stilen din.

mvh Espen
Ola Alexander V.

Knallbra. Veldig fine fargetoner. Topp komposisjon. Liker dette veldig godt.

Mvh Ola
Tom T.

Takk for gode tilbakemeldinger:) Elsker snapshot, mine bilder er ofte tilfeldig og liker ikke å planlegge så mye. Takk til dere alle:)

mvh Tom T
Håkon S.

Dette bildet likte jeg.
Fint med mannen som står til h i bilde, og fine lyse mot mørke farger.
Liker snøret som ligger i vannet. flott bilde.
Monika Frisvold V.

Nydelig bilde Tom..
Herlige farger, lys og komp...
Du e kjøle døktig...må i si :))))
monika
Simen B.

Dette har jeg stor sans for. Knall:)

mvh Simen
Stig Børre E.

Suverent rett og slett.
Dette er et av dine beste - uten tvil.

StigB
Wenche J.

Hei Tom
Jeg slenger meg på alle velfortjente godord.
Ett av dine beste, ingen tvil.
Anbefales.
Mvh Wenche
Rune S.

Meget flott bilde i fin komposisjon! Måtte også smile litt ved første øyekast, men ser jo nå at han fisker. Stilig med kontrastene, det lyse imot det mørke.

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Nok et godt bilde fra din hånd, Tom! Ble det noen fisk tro, eller kun et hav av myggstikk pga. den lette bekledningen og den sifua shortsen? ;-) He, he.. Artig sett dette her. Liker godt hvordan personen er plassert og at personen står i lyset mens han/jeg ser lenger og lenger innover i det mørke grønnlige området som skaper dybden her. Ser noen hvite prikker av reflekser i det mørke området; fra den flotte linja i vannet som snøret lager og oppover/innover. Dette er nok reflekser, men jeg synes de forstyrrer roen over linjene i vannet i det mørkere partiet. Få dem bort! :-) Gode farger, og som nevnt liker jeg lysets sjattering.

Anne-Lise
Tove H.

Så det er det han gjør - selvsagt ser jeg at han fisker - var et humoristisk preg over denne fiskeren i mine øyne - absolutt et godt øyeblikksbilde. Flott lys, farger og komposisjon. Du er god på å snappe litt uvanlige shots.
Mvh Tove
Tove H.

Så det er det han gjør - selvsagt ser jeg at han fisker - var et humoristisk preg over denne fiskeren i mine øyne - absolutt et godt øyeblikksbilde. Flott lys, farger og komposisjon. Du er god på å snappe litt uvanlige shots.
Mvh Tove
Steinulf L.

Nok et fiskemotiv hvor du gjør en strålende formidlingsjobb, samtidig som dette er teknisk og komposisjonsmessig langt over dusinvaren. Innertier.
Tom T.

Takker for oppmerksomheten for dette bilde. Til Anne-Lise: Ser godt poenget ditt her, ved ta bort de flekkene .

mvh Tom T
Avsluttet .

Veldig fint komponert, fint lys på fiskeren, flott mot den mørke bakgrunnen.
Mvh Liselotte
Stein Oleiv B.

se der mestrer han bredere formater også! elsker dette bilde, lyset er på sitt aller beste, og de duse fargene fremhever den stille følesen. det ligger god fred over dette bilde, liksom godstunden en får med å ta med seg stanga og stenge ut alt annet.. herlig følese! får lyst å begynne å fluefiske når jeg ser bildene dine jeg! spessielt dette. liker den godt belyste V'en i vannet, får en til å tenke; kanskje han har fisk på kroken!? men så ser en at snøret ikke er stramt.. det hadde nok hevet bilde, men du kan ikke bestenne akkuratt når fisken skal bite på heller da, under settet : ) så... var det lyset igjen, det må jeg bare legge noen ord om.. veldig bra, som sagt.. det jeg liker ved det er det ''endeløse'' du skaper med mørket innover. og når mannen lyset opp som ein kontrast i allt mørket, fremhever du han, stanga, og V'en voldsomt.. helt utrolig mesterverk dette. noe av det beste fra deg, finner ingenting å klage på, utenom ønsket om stramt snøre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu