Gammel sliter
En slitsom rygg sørget for tidlig hjemkomst fra ferie da det ble stopp etter dag 3 og deretter stillstans i vel en uke. Ja ja, slik blir det nu en gang i blandt og nye muligheter kommer. Litt kamerabruk ble det nu, men ikke i slik skala som det var tenkt.
Dette gamle byggverket sliter så absolutt ikke med ryggplager da det skiltes med 12 tonns totalvekt. Har litt sans for slike byggverk da jeg selv har vært med på å sørge for en del overganger av fjorder langs riksveinettet her nord. Dog ikke med slike materialer som brukt her, men desto mere severdig en betongklossene som bukter seg over sundene. Nå skal det sies at arkitektene er flinke nå til å tilpasse byggverkene etter det landskapet de skal plasseres i.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger304
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270881} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Roger, og velkommen tilbake! Det hørtes ikke noe særlig ut med ryggen, men vi får snu det positivt å si at det er fint å ha deg tilbake her. Dette bildet viser flott arkitektur som envær fotograf kunne ha stoppet opp og vist interesse for. Du har et fint, kanskje noe klassisk, utsnitt som gir dybde og fremmer de gode linjene. Himmelen er også meget fin med et godt lys og et harmonisk fargespekter. Jeg legger også merke til materialet. -Noe finere enn de betongklumpene er det jo ;)

vh ingebjørg
Inger Anne Maritsdotter V.

Heisann Roger,

Ja dette var definitivt en gammel sliter, og det er slike gamle byggverk som er severdige og interessante,
interessant å lese om det du skriver i teksten under, det får meg til å tenke på Hardangerbroen som er planlagt skal stå ferdig i 2011, et omdiskutert prosjekt, men som er til stor lettelse for de fleste bygdefolk i indre Hardanger.

Bildet ditt inneholder både en fin dybde og fin linjeføring,
ble sittende og skrolle, det er et bilde med rom for flere utsnitt med ev. kutt i øvre del feks.

Håper ryggen din er bedre nå!

Mvh Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu