ikke farlig, men skikkelig ekkel
Møtte på denne buormen på en skogssti. Den lå musestille og lata som den var en kvist. Halen gikk inn i lyngen , så jeg fikk bare med en liten del av ormen (eller øglen som den jo egentlig er).
Jeg får jo frysninge når jeg møter på orm, så jeg synes selv det var godt gjordt at jeg klarte å fokusere helt innpå den og få bildet såpass klart, håndholdt. - men fornøyd? OK, til å være ormebilde.
Bildet inngår i albumet Småkryp -
Utstyr
  • Canon EOS 400
  • Canon Macro Lens EF-S60mm 1:2.8 USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger187
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271733} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Rolf S.

Det ser ut til at det er en Stålorm for meg.
Om bilde, når en skal ta slike makrobilder er det viktig at skarpheten er på rett plass det er den ikke her, skarpheten ser ut til å ligge litt foran øye her.
Mvh Rolf
kjetil g.

Dette er ikkje en buorm men en stålorm :) buormen er somregel sort med to hvite flekker på hodet, men det du sier om at det ikkje er en orm men en øggle er rett (om stålormen)

etter min mening er dette ikkje et ekkelt men et svært facinerende dyr og eg har hatt endel av disse som ''kjæledyr'' oppigjennom årene sammen med huggorm og firfissler :)

Mvh Kjetil
Liv F. D.

Hei Rolf og Hei Kjetil,
mange tusen takk for så raske tilbakemeldinger på ormebildet mitt. Litt flaut dette at jeg trodde det var en buorm. Så for meg at stålorm var grå, så var det motsatt, eller var det det? Ja, ja. Er en redd for orm så er en det, til og med en liten øgle-orm. Er enig i at fokus ikke holdt helt mål her, men som sagt ormeredd. Øyet var da iallefall klart? Men du, kjæledyr? Uff nei, det går ikke an!
mvh
Liv '')
Håkon S.

Hei
Denne er ekkel ja, æsj.
Syns bilde er bra jeg, skarpt på øyet og fine orme omgivelser der den ligger.
Ruth S.

Nydelig stålorm, som jeg har stor sans for:-) Alle fisler og slanger etc lever trygt hos meg,for jeg er ikke redd de...( men så eddiser blir drept øyeblikkelig)

-ruth-
Avsluttet .

Ormen glir fint inn i omgivelsene her, bra fanga dette du som er ormeredd og greier. Bra jobba det. Mvh Liselotte
Liv F. D.

Hei Håkon, Ruth og Liselotte,
mange takk for hyggelige kommentarer til dere også.
mvh
Liv '')
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu