Tid
Utstyr
  • Canon 350D
  • Canon 24mm f/2,8
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger416
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271929} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Julie E.
Nå ble jeg imponert. Virkelig flott var dette. Gode kraftige toner og rett og slett et gdt fotografisk arbeid. Dette vil jeg nyte. Herved anbefalt mvh Julie
Svein F.
Takk for hyggelig kommentar.

Mvh
Svein
Helge R.
Jepp, bra jobba både i perspektiv og bevegelse, god sh
:)Helge
Caroline M. S.
Har du tatt bilde av en byste/statue i monter i mange kopier og plassert disse bakover eller er dette et kunstverk laget slik vi ser det av andre og fotografert av deg? Hvem er kunstneren?
Svein F.
Hei

Bildet er tatt i en park i Fredrikstad. Hvem som har laget statuene har jeg ingen anelse om. Jeg har kun valgt sysnsvinkel og presentasjonsmåte.

Mvh
Svein
Caroline M. S.
OK - da kan jeg ikke berømme deg for at ha laget en fin (nesten) halvsirkel med skulpturer i monter som blir mindre og mindre (lurte på om du hadde startet med en skulptur i et monter), men fint kunstverk ser det ut for å være (inkl taggingen på montrene).

Synes du har laget et fint fotografi av kunstverket - fint at bildet er så mørkt og skulpturene likevel så opplyste og tydelige. Liker også de små, hvite flekkene rundt forbi (på gresset for eksempel) og det lille partiet helt til høyre - der hvor det nesten ser ut som det står noen antikke søyler på toppen.
David S.
stilig
Erlend M.
Du sier du har valgt ''synsvinkel'', som om du har vært kreativ. Skulpturer er tredimensjonale og kunstneren har dermed designet den fra samtlige vinkler, inkl. denne.

Du har fjernet fargene.. Meningsløst å legge ut på en bildekritikkside.
Svein F.
Erlend: Det er et greit standpunkt som jeg kan ha forståelse for, særlig med utgangspunkt i de bildene du selv lager. Jeg liker forøvrig dine bilder veldig godt.
Jeg finner allikevel ikke at dette bildet fra en park i Fredrikstad, er noe mer meningsløst enn andre bilder av ferdig designede gjenstander. Det er vel ganske vanlig med bilder av bygninger slik som kirker, og andre installasjoner som finnes rundt om i det offentlige rom.
Jeg påberoper meg ikke å være noe mer enn en hobbyfotograf som tar bilder av ting som fanger min interresse.
Helge R.
Jeg ser at et ungt, sint geni har nedlagt sin vrede over deg, noen mennesker eier ikke begrensninger i å forfekte egne absolutter.
:)Helge
Erlend M.
Heldigvis er jeg ingen streng gud, så dommen blir barmhjertig.
Svein F.
Det er bra, da går livet videre med nye muligheter.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu