Skorpion
Bildet inngår i albumet I min hage -
Utstyr
  • Panasonic DMC-LX2
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272098} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kjell Ivar Ø.

Utsnittet er fint det mangler noe skarphet. Men du har da ikke denne
i din hage. Tenker på serien bildet inngår i.
Mvh Kjell ivar
Anne-Lise S.

Hei Wenche!

Blir nysgjerrig og lurer på hva denne står på? Det er noe i blåtoner i alle fall.. Synes det er en interessant krabat du avbilder og viser oss her. Er den giftig? I så fall håper jeg det ikke er en frittgående skapning i din hage der ute i den store verden... :-( Da gjelder det i alle fall å ha øynene med seg, og det ville fristet lite å vandre barbent rundt en sen kveld uten lysene på. Plasseringen i bildet er grei, men synes dessverre du mangler noe på skarpheten her. Synes også du har vært litt uheldig med lyset ift. de lysere partier på bl.a. skorpionens klør nærmest oss, og noe på leddet på den andre. Joda, der er tegning slik at du likevel får frem detaljer, men ser du på resten av bildet har udyret jevnt over likt lys, og dermed blir disse lysere områdene noe forstyrrende for øyet. Spennede med en slik en rett utenfor stuedøra.. Grmf..

Anne-Lise
Avsluttet .

Grøss og gru sier jeg når når jeg kommer inn her og ser hva hagen din rommer..
Synes utsnittet var fin, det som forstyrret litt var det lyse i venstre hjørne. Blåtonene mot fargen til skorpionen var lekker.. Litt uskarpt men det er ikke generende. Gleder meg til neste kryp du kommer med!

Mvh Eva
Wenche J.

Kjell Ivar, Anne-Lise og Eva, 1000 takk for fine og utfyldende kommentarer. Jeg setter meget stor pris på dette.

Kjell Ivar: Joda jeg har denne i hagen min, men som regel gjemmer den seg så man ser den nesten aldri. Normalt pleier kattene mine å fjerne dem, men jeg mater kattene kanskje for mye:).

Anne-Lise: Denne fanget jeg i en blå plastikkbøtte og jeg la den ned slik at den står på siden av bøtten. Den krabber og vil ut hele tiden og dermed er det veldig vanskelig å få et skarpt bilde av den. Turde ikke å gå nærmere brodden dens med kameraet, men fikk frem hårene i ansiktet og på kroppen på dette bildet og ble litt stolt av det:) Leddene er fra naturens side lysere i fargen:) Den er giftig og livsfarlig for meget unge og meget gamle mennesker. Stikket er meget smertefullt og man får høy feber og kvalme. Lurt å ta en tur til sykehuset:)

Eva: Jeg tenkte på det samme med det lyse partiet. Kan prøve meg på en clonejobb og prøve å fargen likt over hele flaten. Jeg kan glede deg med at det kommer flere småkryp, men kanskje ikke så giftig som denne.
Mvh Wenche
Håkon S.

Hei
Syns dette bilde var tøft.
Skorpion? Stilig var den hvartfall. Det blå den sitter på gjør bilde syns jeg.
Blåtonen mot skorpionen er også fint. Bra skarphet.
Avsluttet .

Hei.
Har i det siste beundret og vært misunnelig for alt det du finner i din hage. Har nesten vært på nippet til å flytte ned til deg. Men, nu har jeg begynt og pakke ut av kofferten igjen, hagen og det siste krypdyret kan du ha helt for deg selv.:-)
Stå på videre Wenche!

Vennlig hilsen
Arne
Wenche J.

Håkon og Arne, tusen takk for fine kommentarer:):):) Takk Arne, du får meg til å le:)
Mvh Wenche
Avsluttet .

Flott skorpion du har fanga her, fin vinkel og fine blåtoner. Skorpionen fint plassert i bildet. Et stilig kryp, men farlig, farlig. Bra jobba, vet ikke om jeg hadde tort. Mvh Liselotte
Rune S.

Hei Wenche! Flott bilde av skorpionen! Ikke så hyggelig å ha i hagen. Hadde en skorpion i teltet engang, som jeg feiet ut sand på morgenen:-)

Mvh
Rune S
Tove H.

Uuuuups! Hadde blitt litt skjelven på hånden av å fotografere en sånn kar, forståelse for at bildet ikke er sylskarpt... Du går vel ikke barbeint i hagen uten å se deg for...Enig med at han kler den blå bøtta- han skinner i blått. Bildet er flott, det!
Mvh Tove
Wenche J.

Tusen takk Liselotte, Rune og Tove for fine kommentarer:)
Liselotte, jeg var ikke særlig høy i hatten da jeg tok bildet:O.
Rune jeg er veldig glad for at du fikk ut krypet av teltet uten at den stakk deg:) Det gjør vondt!!!
Tove som regel passer jeg på å feie sanden for å ta opp blader og blomster som faller ned fra trær og busker. Det er under disse og under steiner man finner skorpionene har jeg sett. Jeg bruker alltid noe på bena:) Gleder meg at du liker det ''blå uttrykket''.
Mvh Wenche
Avsluttet .

bor du i asia? heterometrus er ikke særlig farlig da.. smertefull ja.. bare farlig om man er allergisk ;) ok bilde
Atle G.

Eksotisk krabat for oss her nord Wenche. Flott med blått som går igjen også. Spennende! ☺

Hilsen Atle.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu