Stille flyter bekken på sin ferd.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger220
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272949} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kjell F.

Fint landskapsbilde hvor du bruker blikkretninge til personen slik at vi skal oppleve landskapet. Dette og elva i forgrunnen gir dybde i bilde. Du har vært nøktern med ''spakene''. God komposisjon. Er ikke helt enig med meg selv om det var nødvendig med så mye gress i forgrunnen. Mulig et lite kutt her kunne ha vært av det gode
Mvh Kjell
Odd E. k.

Hei Bjørn!

Et flott bilde. Liker godt den fine skarpheten, det gode lyset og komposisjonen. Flott med personen på bildet, den stille bekken og det frodige gresset med åssidene. Liker også den fine dybdeskarpheten i bildet. Meget flott fanget Bjørn!

Ha en fin fotouke!

Mvh

Odd E.
Anne-Lise S.

Jeg behøvde ikke engang å se fotografens navn for å vite at dette var et Fransgjerde... :-) Du har ditt særkjenne nå, Bjørn! :-) Vakkert plassert kone i et landskap med mye dybde innover, både pga. bekkens dybde, og landskapets fine lagdeling. Lekre farger, god skarphet (føler nesten jeg gjentar meg selv ift. flere andre av dine bilder), og godt lys. Her synes jeg bekkens kurve gir noe ekstra til fotoet! Liker godt at blåfargen går igjen i bildet ditt også!

Anne-Lise
Monika Frisvold V.

'Berre Lekkert''
Nydelig dybde og fortryllende farger og skarphet...
Personen i bilde gjør at det blir god stemning...
monika
stina k.

vakkert!!!! intet annet enn vakkert. helt utrolig nydelig, og flott med sterke farger. bildet tjener en god del oppmerksomhet på det :)
Laurberg G.

Fint samspil mellem naturvandrerens blå genser og den blå himmel og dennes genspejling i åen. Simpelt, enkelt og fint. mvh. lau
Tove H.

Så stemningsfullt, Bjørn! Fargene er vakre,- det blå som gjentar seg er flott - og lyset er vakkert , det er god dybde innover- vi følger kvinnens blikkretning innover i landskapet. Det er en egen god ro i bildet.
Mvh Tove
Avsluttet .

Vakkert landskapsbilde igjen Bjørn,får jammen lyst på en tur i heia:-)
Hilsen Tone!
Bjorn F.

Takk for posetive og hyggelige komentarer. Trivelig att dere likte bildet.
Hilsen Bjørn.
Åsmund K.

Behagelig og enkelt landskapsbilde med fin dybde og vakkert fargespill. Ville kanskje ha sett litt meir av himmelen og litt mindre av forgrunnen.
mvh åsmund k
Inger Anne Maritsdotter V.

Velkomponert og vakkert bilde med veldig fine farger og et storslagent landskap.

-iav
Knut H.

Hei Bjørn.
Persones plasserin og at du har tatt bilde der bekken
vender betyr mye for inngangen i bilde.Panoramet
er lekkert gjengitt i et bilde der dybeskarpheten er
meget god.Gode lys og fargetoner i et velkomponert
bilde der en god inngang betyr mye.
Mvh Knut
Bjorn F.

Takk for komentarer Åsmund, Inger Anne og Knut. Ser at noen av dere foreslår beskjæring i bunn og høyere himmel. Tenkte på det samme selv, men kom frem til at den store forgrunnen gir mere ro og dybde i bildet.
Hilsen Bjørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu