''Top Gun''
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger429
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273979} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tom T.

Kunne fint gått inn i markedføringen av Topp gun:) Som vanlig høy standard på dine bilder. Kunne ønsket det litt lysere.

mvh TomT
Avsluttet .

Meget rent & pent, og det gjorde seg veldig godt i sort/hvitt. Den mørke piloten gjør at øynene søker dit først, før man begynner å ta inn resten av bildet, noe jeg syntes var virkningsfullt. Er det en tysk Tornado, eller noe sånt?

Uansett, verd en anbefaling.
Rune S.

Meget flott bilde av piloten som sitter på en tysk Tornado! Liker de harde kontrastene og komposisjonen! Enig i en anbefaling!

Mvh
Rune S
Steinulf L.

Fint at du har valgt sv\hv. Piloten kunne værty en tanke lysere. Ellers et bilde på høyt (sic) nivå.
erik j.

Jepp, veldig stilig. Spenstig komposisjon. Piloten er litt for mørk for meg og, men blidet ditt fenger meg. Gråtonene i flyet synes jeg var utrolig flotte.

Mvh. erik
Espen R.

Hei Stig Børre
Meget flott dette. Liker den lyse fremstillingen her, og synes det passer bra at piloten er såpass mørk, gjør bildet mer kontrastrikt og interessant. Utsnittet og komp synes jeg er veldig bra.
vh
Espen
Kristoffer Ø.

Utrolig stilig dette ja!
Jeg hadde egentlig ikke noe i mot litt mørk pilot.. Er heller enig med Espen som mener det gir litt mer kontrast og gjør deg litt interessert.
Jeg likte komposisjonen veldig bra!
Knallbilde, på høyt nivå!

Mvh
- Kristoffer -
Eva Marie P.

Wow, tøff kar dette. Liksom bare sitter på jetflyet sitt...kremt.
Det er så fin glans i flyet og kontrastene er gode. Ren, enkel og gjennomført komposisjon gjør bildet ditt Utrolig bra :O)
-epl
Stig Børre E.

Takk for hyggelige kommentarer og anbefalinger.
Var redd for at dette rett og slett ble for rent og en tanke kjedelig.
Takk for info vedr. flytype.

StigB
Fred S.

Hadde tenkt å si at det er litt Top Gun-preg over bildet, og jaggu viste det seg at bildet het nettopp Top Gun.... Jada, har sett filmen et par ganger, og situasjonen du har fanget her kunne du sikkert ha promotert flyskolen på Værnes med. (Hvis det fremdeles er der norske jagerflyvere utdannes, da, det er noen år siden siden jeg hadde førstegangstjenesten i flyvåpenet...)
Tøft bildet. Kontrastene det harde lyset gir kler bildet.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu