Kvikk lunch
En stresset kvinand på et hastig lunchbesøk i Holmendammen.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger363
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274421} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Terje S.
Pent lys , fin bevegelse og bra gjennomført teknikk. Det jeg ikke liker er fuglens plassering . Mer luft foran enn bak hadde vært ønskelig.


Terje
John S.
Å -jeg trodde først at du spiser Kvinand til lunsj. Men så leste jeg hele innledningen.

Flott Kvinand fotografi. Dette ble bra selv om fugelen flyr ut av bildet</B>. Det ble også bra selv om fugelen er en liten del av bilde. Desuten så synes jeg at Kvinand hunn, er den peneste av andefuglene.

John
Skjærefotograf
Jan R O.
synes det ble for mye (uinteressant) luft i bildet
Mathias B.
Pent panorert bilde, med noen pene farger som vanlig. Synes egentlig ikke at all luften i bildet gjør så mye. Men som TS sier så kunne andas posisjon vært annerledes.

-Mathias
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker. Synes det er verdt å utfordre regelen om bevegelse inn i bildet i blandt :-) John; det er alt for lite mat på en liten kvinand. Nytes best med øynene.

Kjell S
Ketil K.
Dette ble litt snap shot i en rask lunch. Forstyrrende vannkant bak, fuglen litt på vei ut av bildet - men pene farger, flukten i seg selv er fin og stripene i vannet hjelper godt.
Odd Tore S.
Siden anda er stresset synes det er helt OK at den er i ferd med å fly ut av bildet. Kanskje kunne den vært enda nærmere kanten for å øke inntrykket av stress.
Panorering og dynamiske vinger gir følelse av fart og bygger opp under innrtykket av stress. Plassert i motsatt side av bildet ville det bare blitt fart.
Det jeg ikke er helt med på her er at andekroppen ikke synes skarp, og at strandkanten er uskarp, men ikke følger opp inntrykket av fart som vinger og striper i vannet kan gi. Så jeg heller i retning av at stripene er bølgereflekser, og ikke panoreringsstriper som jeg helst ville trodd. Så dermed ble det mindre dynamikk her.
Kanskje skulle jeg nøyd meg med å se på bildet én gang før jeg kommenterte?
Odd Tore
Kjell Sigurd S.
Takk til dere to også. Ketil; ser at sivkanten kan virke forstyrrende. For meg gir den milljø og dybde. Odd Tore; det du ser av striper er nok effekter av panorering. Denne sputnikken har god fart og horisontal panorering var helt nødvendig for å få fuglen nogenlunde skarp. Lærerikt og interessant med ulike kritikker her.

Kjell S
Kjell Ivar Ø.
Flott miljøbilde med like så flotte bakgrunnsfarger. Mer luft foran ja.
Mvh Kjell ivar
Torbjørn K.
Jeg liker fargene i bildet, men utover det så synes jeg kanskje det ble vel kjedelig.

Torbjørn
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker fra dere også.

Kjell S
Anette L.
Hei!
Kjempe flott og fartsfyllt bilde! :)

Mvh Anette:)
Tom E.
Hei!
Fint lys, følelsen av fart er tilstede.Ser stressa ut ja.Savner mer luft foran.Nå er det vel slik at det er bra fart på disse og ikke enkelt å få på brikka.
mvh Tom
ingeborg w.
Her liker jeg godt at fuglen er det eneste som er noenlunde skarp. Lang lukkertid gir god effekt her synes jeg, med mange fartsstriper i vannet. Plasseringen er grei nok, litt variasjon må være lov. Ikke en eneste kommentar om at vannet renner ut bak fuglen? For min del vet jeg at vannkanter svinger, så det er greit, men det er første gangen jeg ikke har sett mas om det fra mange andre. Tirsdag er det fotoutflukt på Krokskogen i ABfotoklubb. Si fra hvis du vil slenge deg på, Kjell Sigurd.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu