Bildet inngår i albumet Mennesker -
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Sigma 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger251
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274535} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Lise U.

Flotte gråtoner, fine kontraster mellom ensfargete flater, striper og mønstre, dongeristoffet i capsen, fleece i jakken, et par ører som eneste glimt av hud, grått, glatt hår... Mannen er plassert til høyre i bildeflaten, noe som antyder at han kanskje har mer av livet bak seg enn foran seg, siden vi leser fra venstre mot høyre. Hvorfor han sitter der i campingstolen er vanskelig å vite noe om, men campingstoler har som regel noe med avkobling å gjøre. Kanskje sitter han bare der og ser på livet? -- Liker bildet ditt!

Lise U
Steinulf L.

Teknisk greit, men synes ikke dete helt fungerer. For oss som med stor interesse og megen glede har fulgt fiskerserien din er det greit, vi skjønner hva det dreier seg om. For de ''uinnvidde'' virker nok bildet tilfeldig og uten mening.
Tove H.

Lyset er fint - komposisjonen likeså og gråtonene. Jeg lurer på hvorfor, men bildet fenger mer enn det tekniske. Litt er nok humor, litt hvordan du har fått det til å være liv i bildet, litt at det får fram tanker og undring. Liker at vi bare fornemmer det han ser mot.
Mvh Tove
Stig Børre E.

Liker dette. Min historie er at mannen sitter og speider utover elva og venter på å se livstegn (noe som kan sin tid på Brufoss - hvis ikke beveren dukker opp da...:-)).

Toner og det tekniske er meget bra.

StigB
Ronny A.

Hei, Tom. Liker forsåvidt bilde, men synes det er en tanke mørkt. Noe dystert ver det hele, kanskje det var meningen? Utsnittet er bra:-)
mvh Ronny
Tom T.

Takk for kommentarene:) Kan forstå at bilde ikke formidler noe til alle, bra vi er forskjellige.

mvh Tom T
Kim L.

Dette fikk tankene i spinn. Fin enkel komp og et bilde som overlater mye til betrakteren. KIMs
Avsluttet .

Jeg ville absolutt heller sett denne mannen forfra. Det skal mye til for at et bilde av en rygg eller et bakhode fungerer, så også her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu