Mitt første havbilde...
Dette bildet har vært inne på Billedgalleriet for lang tid siden. Har fjernet rusk og støy og vil nå gjerne ha en kritisk vurdering....eller din mening.
Bildet inngår i albumet This is the ocean -
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 18-200
  • Brennvidde130mm
  • Blender-
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger380
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274651} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stig Børre E.
Rent estetisk syns jeg bildet er meget bra.
Er som tidligere nevnt stor fan av denne serien din.
Teknisk skorter det litt. Nedre tredjedel av bildet er nesten skarpt mens resten er ute av fokus. Ser du har brukt største blender, og det er ikke optimalt her.

Komposisjonen er det vanskelig å kritisere. Bildet har mange detaljer og kan virke rotete, men allikevel finner jeg roen i det.


StigB
Steinulf L.
Litttrekk for varierende fokus. Når det er sagt, er bildet vakkert å hvile øynene på, med mange fine detaljer. Et bilde som tåler å betraktes en stund.
Avsluttet .
Fargene og mønstrene tiltrekker meg her og gjør at jeg blir sittende og å se på dette lenge.
Liker dette veldig godt.
Hilsen Tone!
Stig A G.
Du kunne fått mye mere ut av de fine fargene med et skarpere bilde.
Tove H.
Tusen takk for ærlige og fine kommentarer. Dette bildet lider vel bla av at lukker 125 er for lite når det er så mye bølger og vind som her. Tang, grønske og annet beveger seg veldig. Noen gangrer funker det at skarpheten ikke er optimal, men her vil jeg gjerne at ikke mangel på skarphet skal forstyrre. Har lyst å forstørre bildet på lerret. Derfor lurer jeg på om det er noe å gjøre for å redde bildet. Oppskarping har jeg ikke gjort.
Mvh Tove
Marcus B.
En vacker och behaglig bild. Den är nästan abstrakt, men man ser ju att vad det är trots allt. Fina färger som gör den lite lik en målning. Bra jobbat!

Mvh
/Marcus
Fred S.
Første havbilde ? har ikke du bøtter og spann av disse da, Tove ? Det mest positive her er vel bruken av komplementærfargene gult og blått, det sørger for en viss dekorativ effekt i bildet. Ellers mener nok jeg også at den største svakheten med bildet er mangel på skarphet, og kanskje det jeg nevnte tidligere, at motivene dine noen ganger blir litt smårotete og tilfeldige.
Skjønner du liker det selv, men tror nok bildet er såpass uskarpt at oppskarping vil ''redde'' det nok til å blåse det opp i storformat. Men hvis du liker det synes jeg likevel du kan gjøre det, det er jo en del som er enige med deg her.

vh fred
Tove H.
Takk for kritikker! Dette er som jeg skriver - mitt første havbilde. Jeg har gått tilbake for å se om noen av de eldste kan brukes på lerret. Dette jobbet jeg med i timesvis i går, fordi det var fullt av uklare bobler og rusk og rask. Synes det ble adskillig forbedret, men er usikker på om tekniske svakheter ellers er så tilstedeværende at det ''ikke bærer vann''mht oppblåsing på lerret. Av kommentarene til nå, ser jeg at meningene er delte. Har nok av havbilder, men liker dette tross sine skjønnhetsfeil. Man kan bli blind av egne bilder, derfor ville jeg gjerne ha direkte og ærlige meninger om ''nyutgivelsen'' her på kritikken - noe jeg jo heldigvis får! Glad for det!
Mvh Tove
Inger-Lise S.
Hei! Jo, bildet kunne vært skarpere, men fargene og motiv er flotte:) Stilig mønster her.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu