'fs lipslide, Herman Stene'
'Fra NM i skateboard 2007, Bekkestua.

(Vil bare og få takka NORB for eit godt gjennomført NM (igjen), til glede og fryd for deltakere og tilskuere!)'
i grunnen, mest stemningsrapport...
Bildet inngår i albumet Skateboarding - Kva er skateboarding? ...sport, dans, sirkus, tidtrøyte, mosjon, idrett, underhaldning....?.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-09-01 08:51:49
    Versjon #2
Utstyr
  • 'Canonet QL17'
  • ''
  • Brennvidde''mm
  • Blender-
  • Lukker'1/'s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274845} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Lise U.

Ny leksjon i skate-sjargong, ledsaget av et godt komponert bilde :) Fine linjer og flater, som så ofte i bildene dine, og bra plassering av både den som utfører stuntet og tilskuerne. En del korn, og litt rufsete grått, som seg hør og bør i et bilde tatt med årgangskamera og med ekte film. Har sansen for v2 også, selv om jeg er litt usikker på plasseringen av ham i forgrunnen -- i en litt annen versjon av v2 er det kanskje mulig å tenke seg bildet fra litt over hodet hans og oppover? -- Men hvorfor heter stuntet ''fs lipslide''?

Lise U
Avsluttet .

Flott bilde. Bra komp. og fine linjer. Synes kanskje det ble litt mye støy.
Brit M.

Her har du to versjoner som jeg syns det er vanskelig å velge mellom. Bildene innehar spennende linjer og en morsom historie. Det ville kanskje gjort seg hvis v2 ble lagt inn først? Var begynnelsen på historien? Der sitter de jo og ser mot neste deltaker og i v1 kommer det en.
Artig å se alle hodene vendt mot venstre i v2.
Liker å se at linjene er skjeve i v1, det kler motivet, også et pluss med han som folder hendene bak hodet. Likte dette!

Brit
Torild H.

Takker for tre gode kommentarer!

Uff...det var dette med rufs og støy osv: får berre venta å sjå om det kan bli betre med t.d. eit anna betre scanneprogram, har i alle fall håp om det. Takk for at dykk seier ifrå! ... og fint å høyra at komp. og linjer sitter.

Viss eg ikkje hugsar feil, er bileta teke rett etter kvarandre, dvs. at som regel skater 2 - 4 skatere saman i eit run; tilskodarane langs veggen i V2 ser på Herman i V1 og hans triks, medan skateren i V2 er ferdig eller har ikkje lukkast heilt med sitt triks.

fs tyder front side, og fs lipslide har med kva for ei side ein hopper opp på railen ifrå, fortel ein skater, her i heimen.

Hm...eg likte på ein måte godt hovudet som poppa opp i forgrunnen på V1, men hadde vore greitt utan og; takk for innspel, Lise! Og det med rekkefylgen i versjonane var og eit godt forslag, Brit!

Mvh Torild
Tom T.

Alltid spennende å følge med hva du kommer med:) Her er det spenning og liv. Du sier selv at skanneren er årsaken til kornet i bilde, så bilde ser nok bedre ut en dette.

Likte det:)

mvh Tom T
Torild H.

Takker deg og, Tom, for god kommentar.
....gildt å høyra at du likte biletet!

Mvh Torild
Avsluttet .

Hei Torild.

Har sett på de siste bildene dine også, men har ikke fått tid til å legge igjen kommentarer. Men jeg velger meg dette motivet.
Flott skildret hvor alle de andre står oppmeksomt bak og følger konsentrert med på ''skateren'' som utfører en ''fs lipslide''
Godt arbeid Torild.

Til din info, har jeg lagt ut et bilde jeg har tatt med mitt mellomformatkamera 6x6, fremkallet og scannet selv. Får du tid kan du jo ta en titt.

Ha en flott helg Torild.

Hilsen
Arne
Tove H.

Liker dette actionbildet med bra komposisjon og fine linjer. Artig å studere dem som står og betrakter også. Flott skildring, Torhild!
Mvh Tove
Torild H.

Takk for kommentar, Arne og Tove! ....gildt å høyra at biletet falt i smak!

6x6? ...får følge med...!...


Mvh Torild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu