Regnbue-ekspressen.....
....er nedlagt. Men du kan leie en dressin.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger574
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274909} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (29)
Thorbjørn R.

Ja, dette ble flotte greier. Fint at regnbuen gjentar formen til brua. Fine farger.
Kjell Ivar Ø.

Flott komponert spennande lys og himmel som det ofte er når
regnbuen titter frem. Severdigt.
Mvh Kjell ivar

Tomm H.

Flott bilde Fred. En person eller noe (dressin?) på brua hadde gjort det enda bedre.
Kjell F.

Flott dybdeskarphet, god komposisjon. Den mørke himmelen og de kraftige konstruksjonene skaper en veldig fin dynamikk i bildet. (En horisontal flip gjør dette bildet enda bedre.)
mvh Kjell
Fred S.

Hjertelig takk !
Thorbjørn: Fint at du la merke til gjentakelsen av linjene i henholdsvis regnbue og bru. Jeg er normalt ikke særlig opptatt av regnbuen som foto-objekt, men da jeg så dette kunne jeg ikke la være.
Kjell Ivar: Lyset var helt spesielt . ja, solgløtt i kombinasjon med voldsomme regmbyer ( vel, regnbuen røper vel nettopp det. Var forresten to buer, men den ytterste var atskillig blekere.
Tom: Ja, en person ville ha gjort seg her. Kjører forbi denne brua til stadighet, men nå først ser jeg potensialet i denne brua som en eller annen dramatisk setting med en eller flere personer inkludert.
Kjell: Takk for det, er selv rimelig bra fornøyd med kompen her.

Kan ellers opplyse at motivet er fra den nedlagte Namdalsbanen mellom Namsos og Grong. Politiske krefter vil ha den opp å gå igjen, men inntil videre kan en faktisk leie trødressin for å ta seg en tur langs Namsen.

vh fred
Espen R.

Hei
Dette ble virkelig flott, spesielt komposisjonsmessig. Herlige linjer, fin symmetri i bildet. Teknisk også bra utført.
vh
Espen
Erik J.

Jeg ble også umiddelbart facinert av gjentagelsen i brobuen og regnbuen, men også av jern i rustne skinner og myrlignende landskap. Bra!
Inge S.

Hei.
Et meget severdig motiv med en fargerik og fin regnbue.
Teknisk bra gjennomført.

Mvh Inge
Jóhann Á.

Hei Fred!
Bygevær er fotovær! Og dette er jo et glimrende bevis på det. Har tatt en del av brua på Meosen og syns den er et artig fotoobjekt. Og her er det jo den fine gjentagende formen i regnbuen og brua, samt den stålblå himmelen som gjør det lille ekstra. Fint utsnitt, men desverre har jeg ikke fått sett bildet i sinn helhet. Har en noe mindre skjerm, så.... Men bra, Fred, riktig bra!

MvH, Johann
Avsluttet .

Godt fanget, fin plassering av bildeelementene.
Ville kanskje vridd inngangen til skinnene og brua litt mere til høyre.
Kjempefint med regnbuen som følger brokonstruksjonen i form.
Noe høy kontrast bare understreket det gamle...

Men blir himmelen så mørk like bak en regnbue...???


Odd
Fred S.

Takk til Espen, Erik, Inge, Johann og Odd..
Odd: Ja, brua kunne muligens med fordel ha hatt mer luft på venstre side, men der står det trær, og det hang grønne greiner helt inn til brua. Ville ikke ha med disse sim elementer i bildet.
Når det gjeølder himmelen så var den omtrent så mørk, ja, men jeg har senket mellomtonene i levels, og dar også fiklet litt med spaker i shadows/ highlight. Svært lite av sistnevnte, riktignok, har begynt å bli obs på den plagsomme glorien som ofte følger med da. Uansett, dette har vel gjort himmelen en smule mørkere, men den var i utgangspunktet blytyng og blygråblå.
Johann: Vet dette er en av dine favorittplasser mht motiver. Har selv vært der et par ganger tidligere, men da med kamera i retning Namsos.

vh fred
Monika Frisvold V.

Hei Fred
Dette er et bilde jeg la merke til når du la det ut....
liker det jeg ser... Først har du fått fram historie fra ei nedlagt jernbane ..
Jeg ahr nok kjørt mange ganger forbi denne nedlagte jernbanstrekningen.
Her er det mye flott historie...
Så selve kompen i bilde... At regnbuen hever motivet er helt klart å at den går samme vei som brukaret er jo fortreffelig flott... fint lys inn i bilde og en dramatisk himmel som hever budskapet om en nedlagt jernbane....

monika
Tove H.

Flott komponert bilde med gjentakende former. Gode farger, fint lys og bra dybde. Fint at bildet forteller en historie.Liker det godt!
Mvh Tove
Fred S.

Takk til Monika og Tove !
Tar med et spørsmål et til Espen R. i samme slengen: Jeg prøver stort sett å kommentere bildene til de som kommenterer mine. Derfor tenkte jeg å kommentere bildet ditt av den selektivt fargete robåten. Fikk da opp beskjeden ''Du kan ikke kommentere dette bildet''. Håper det er en teknisk feil, jeg har utrolig liten sans for folk som stenger andre ute fra å kommentere bildene deres, sannsynligvis i frykt for å få noe annet en rosende kommentarer... Så vi satser på den tekniske forklaringen, ikke sant ?

vh fred
Ann T.

Hei Fred - fint å se et bilde fra deg igjen. Dette likte jeg. Et bra motiv med fint lys som er godt komponert med regnbuen som kurver seg i samme retning som stålkonstruksjonen på brua. Ikke noe jeg ville endre på her.
Mvh. Ann
Roger K.

Hei Fred!
Lett å slenge seg på rosen ovenfor. Slikt lys får du bare i slikt vær samtidig som det krever litt ov fotografen. Bilde er av historisk verdi og det liker jeg. Bueformer i regnbue og bru er godt tatt vare på i bildematerialet ditt. kanskje litt bedre dybdeskarphet som en lite småpirk, men gir også følesen av ruskevær her.

Mvh RK
Stig Børre E.

Vakkert rett og slett.
Toner, komp og skarphet sitter som det skal.
Morsomt med regnbuen som en blir en gjentagelse av formen på brua.

StigB
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Fred. Det er et komposisjonssterkt bilde du har kommet med her. Jeg la fort merke til de smårytmiske buene, samt den lille klumpen bak som gir en fin linje gjennom bildet. Selve togskinnen gir en fin dybdevirkning, og eksponeringen er jo stroartet. -Herlige farger med en god og varm tone. Regnbuen kommer som det lille ekstra.

vh nord
Ivar B.

Det meste er sagt her, men du har fått fram et flott og stemningsfullt tidlig høstbilde med et aldeles nydelig lys, og med fin og sterk linjeføring som viktige komposisjons-elementer. Kan se ut som du muligens har noe å hente på dybden ved en nedblending. Mvh Ivar.
Fred S.

Hjertelig takk til Ann, Roger, Stig Børre, Ingebjørg og Ivar

vh fred
Avsluttet .

Hei Fred.

Dette motivet er bare så ''rått'' klarer ikke å få formidlet andre ord, bare drømmer meg bort i motivet.
Anbefales? ja selvfølgelig.

Hilsen
Arne
Avsluttet .

Lyset som fenger meg her,det er nydelig.
Også farger og komposisjon syns jeg er meget fint.
Brua fører oss inn i bildet og regnbuen leder oss videre.
Som Arne sier,et bilde å drømme seg bort i.
Hilsen Tone!
Kacper R.

Alt for lite av høre side, blir litt for trangt her..
Andreas S.

Hei hei

Fargene i denne storslagene komposisjonen gir meg gode vibber for en kommende, aktiv fotohøst! Toneomfanget er godt, det samme er de to ''buene'' som forsterker uttrykket her. Godt utført, flott formidlet.

Mvh. Andreas D.
Erik J.

Rett og slett et nydelig bilde, meste er vel sagt.
Erik
Fred S.

Takk for gode ord, og visst er jeg enig også med deg, Kacper, det ER for trangt på venstre side. Grunnen har jeg nevnt lenger oppe, men uansett er det et drawback for bildet som helhet.

vh fred
Inger Anne Maritsdotter V.

Stemningsfullt med regnbuen og lyset og et idyllisk motivvalg med den gamle jernebanebroen. Fin komp.

vh Inger Anne
Sissel N.

Jeg elsker når en får det lyset med mørk grå bakgrunn, og komposisjonen er også fin!
Kyrre S.

Likte bilde av brua..Veldig god kontrast.Her kom detaljene godt frem..Bra!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu