Pizzeria Napoli, Norge, Verden.
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger224
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275476} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Torild H.

Har du tenkt å slå deg inn på reklamefotografi, Lise? ...eller kanskje annan intensjon med dette biletet?

I alle fall: såå kvardagsligt, og sjølv maten er oppeten, forresten; ser heller føre meg kjøttkaker i brun saus og tyttebærsyltetøy på tallerkenen her, og ikkje Pizza frå Napoli, men det er vel og det småabsurde som vert gjennomgangstonen for samanstillingane her, og for heile biletet. Den leikande guten utanfor vindauget bringer oss til i dag, og vi kan minnast den brune tida med strykefrie gardin, med grøss, eller.... fryd?

Mvh Torild
Lise U.

Tviler på at noen ville engasjere meg som reklamefotograf, eller at jeg ville passe noe særlig i rollen, men hvem vet -- ''it ain't over till the fat lady sings'' :)

Jo, det var nok det litt absurde ved denne scenen jeg fant tiltalende, ikke minst bildet på veggen, som er et stykke unna det jeg forbinder med det sydlige Italia (uten å ha vært der), og hvor de eksotiske fuglene i forgrunnen nok ville ha vært på størrelse med elefanter hvis man oversatte plakaten til det virkelige liv. Dessuten likte jeg kontrasten mellom det brune interiøret og det sterke blå og grønne i plakaten.

No nonsense meny og servering i et no nonsense miljø -- ikke til å kimse av, i grunnen. Og pizzaen var god, den, og ikke minst *stor*. Hva gjestene på nabobordet hadde spist, vet jeg ikke, men jeg syns heller ikke det ser ut som pizza-rester...

Tusen takk, Torild, for fin kommentar!

:) Lise
Tom T.

Dette spise stedet ser helt for jævlig ut og ser mer ut som et serveringsted fra dalsøkka bortafor. Bilde kan minne om et bildene til Rune Johansen. Bilde på veggen gjør hele greia for meg:)

Likte det veldig bra, smakt det med brun saus:)

mvh Tom T
Lise U.

Takk for kommentaren, Tom! Mulig jeg har latt meg inspirere av Rune Johansen her, og kanskje litt av Martin Parr. Bildet er ikke fra de mest sentrale strøk, som du foreslår, og bildet er nok heller ikke så snilt at det gjør noe -- men det var et helt greit sted å spise, bare så det er sagt... Og det var altså bare helt umulig å ikke fotografere bildet som hang der og pyntet opp den brune veggen når man først satt der!

Glad du likte det!

:) Lise
Avsluttet .

Helt enig med Tom Tveitan at det minner om Rune Johansen. En skildring av det ''ekte'' norske.
Tor-A
Lise U.

Takk for det, Tor-Arne -- jeg har all respekt for Rune Johansen og hans fotografiske prosjekt!

:) Lise
Tove H.

Typisk norsk! Godt formidlet det vi ikke er stolte over er typisk...
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu