Dun krok # 36
Bildet inngår i albumet Fluefiske -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger214
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275811} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lise U.

Bildet bærer så absolutt din signatur med sine påfallende linjer (først og fremst representert ved stanga og snøret som her deler opp flaten med sin sikk-sakk-formasjon) og flater med vekslende lys og strukturer -- for ikke å snakke om komposisjonen, som ofte er det man kan kjenne igjen dine bilder på. Morsom effekt der snøret ligger (og nettopp har ligget) nede i vannet, og fin detalj med det slakke snøret som henger ned ved venstre bildekant. Det virker helt riktig at man bare skal se en skulder og en utbrent arm av fiskeren...

Lise U
Avsluttet .

Utrolig stilig,både komp.og utsnitt.
Har helt sansen for det enkle men likevel fortellende med dette bildet:-)
Hilsen Tone!
Stian H.

Hei.

Som ivrig fluefisker nyter jeg din dun krok# serie.

Dette, i likhet med mange av dine andre, fanger opp stemninger man må ha opplevd for å forstå. Stillheten, lyset, suget fra elva rundt vaderene, den herlige følelsen og lyden av snøret som skyter ut av stangringene, og det deilige draget fra elva når flua svinger gjennom strømmen. Hele tiden i forhåpningsfull venting på det fortryllende øyeblikket når laksen suger med seg flue så det kjennes helt inn i ryggmargen.
Synd sesongen nettop er ferdig...


Spennende og orginal komposisjon som fyller bildeflaten bra, mye bevegelse og oppladet energi. Aner jeg et speykast i emning?

Likte dette!

Stian
Tom T.

Forventer ikke at dette skal være for alle og fluefiske bilder på denne måten blir for spesielt interessert. Takk til dere :)

mvh Tom T
Stig Børre E.

Imponerende godt levert nok en gang.
Syns du klarer å fylle flaten godt med et forholdsvist spinkelt innhold.
Bildet er utypisk og originalt, men du får det allikevel til å virke ''riktig'' og forståelig. Røffe toner fremhever den gode komposisjonen. Diggbart... :-)

StigB
Avsluttet .

Du leverer så mye bra Tom, at jeg er litt misunnelig, bare litt da..ler

Fortell, når tid skal du ha utstilling?


Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu