STEINGREVLING
Jeg vil i dag på selveste lørdagskvelden, presentere en av de farligste dyrene for oss mennesker her i Norge, Steingrevlingen.
Steingrevlingen er mest kjent på vestlandet, men finnes forøvrig over hele landet, og da selvfølgelig også her på Otta. denne grevlingen kommer ned til veiene fra bergene over, og utgjør en stor trussel for oss bilførere. Den vanlige grevlingen, som vi ofte ser overkjørt og død i veikanten, er en fjern slekning av denne karen. En overkjørel av steingrevlingen, har som regel et helt annet utfall dessverre. Steingrevlingen tåler en slik kollisjon bedre enn våre ''blikkasser'', og følgende av dette har flere ganger ført til store skader og også enda verre ting for oss mennesker.
Pass opp i trafikken kjære venner for dette skummle dyret.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger249
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275879} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Monika Frisvold V.

Hei Egil
Her ser vi et resultat av Rasmus di ferd.... Han har råkjørt med trillebåra slik at grevlingen har havnet i skråningen....
Å så flott at du har bevis... for Rasmus har jo rulleblad liggende i Stjørdalen...

Ha en hyggelig helg Egil.. Obs.....Rasmus er ikke kommet tilbake i eventyrskogen.....
monika
Ronny A.

God kveld, Egil!
Hørt at denne har et ekstremt sinne, nærmest stein gal, om du terger den. Best å holde seg unna når den kommer deisende nedover skråningen på jakt etter noen..
Ha en trivelig kveld videre:-)
mvh Ronny
Reidar N.

Du har eit vanvittig utvalg av figurer fra naturen her inne. Godt sett av ein fotograf som må ha ein litt over gjennomsnittet fantasi. Denne synes eg kanskje ligna vel så mykje på ein bever,men det er no så. Imponert er eg i alle fall.

Reidar
Odd E. k.

Hei Egil!

Steingrevlingen er en upålitelig kar. En veit aldri når den kommer, plutselig er den der, der den kommer nesten lydløst i full angrep gjennom bjørkeskogen fra lia. Noen ganger henger den bare seg fast i fjellveggen og venter på at en bil skal passere, så slipper den taket og deiser i bakken med full kraft. Ikke rart en blir vettaskremt enkelte ganger. Ser ut som steingrevlingungene begynner tidlig med ugangen, for noen ganger faller de ned på biltak langs veien, slik at det nesten blir ulykker. Flott fanget Egil, da denne var diger!!

Ha en fin fotouke!

Mvh

Odd E.
Egil S.

Fantasien skal man ha, og bruke.
Har det utrolig artig med disse ''dyrene''.
takk til dere alle!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu