This is the ocean (31)
Noe(n) langt der nede strekker seg mot overflaten og lyset... Det er litt kornete og diffust. Prøver å formidle lengselen mot lyset...
Bildet inngår i albumet This is the ocean -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-09-09 17:49:24
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 18-200
  • Brennvidde200mm
  • Blender-
  • Lukkero,2oos
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger394
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276113} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Anders M.

Hei Tove
Nok en gang leverer du et fint bilde i serien som har blitt ditt kjennetegn. :)
Undrer meg litt på den sorte flekken nede i ve. hjørne??
Det er ikke annet å se enn at dette er vakkert!!

Mvh. Anders
Tove H.

Tusen takk, Anders! Det er mulig flekken bør taes bort?
Mvh Tove
Monika Frisvold V.

Hei
Synes bildene dine er spennende...blir sittende å se om jeg finner noe spesielt.. en fisk eller krabbe...fine farger....toppen bare forsterker at du er nede i vannet....

Ha en fin søndag....

Monika
Anders M.

Syns den tar vekk litt av det diffuse du er så god på i denne serien.
Ta den vekk og legg ut en versjon 2, så jeg kan få ro i sjelen...
Mulig det ikke hjelper iallefall... ;) (for meg altså)

Mvh Anders
Tove H.

Takk for kommentarer! Monika: Jeg har lykkes når du tror jeg er nede i vannet. Prøvd lenge å få til en illusjon av det... Litt av vitsen her er nemlig nærheten, at en føler at en er der nede...
Anders: Jeg skjønner at det hastet, har lagt ut v2 uten flekk. Håper det hjalp...:) Jeg synes iallefall at det ble ok nå....
Ha en fin søndagskveld!
Mvh Tove


Anders M.

Det hjalp!!! :) Denne serien er helt suveren :) Fortsatt god søndagskveld til deg pgså...

Mvh Anders
Brit M.

Vakkert dette, en av Poseidons mange elskerinner strekker seg dansende mot lyset, mens Poseidon selv står til venstre og ser beundrende på, med sin grønnkantede kappe...

Brit
Knut H.

hei Tove.
Levde meg inn i Britts utfyllende komentar og ble
revet med i den maritime romansen.Du har din
egen stil og hold godt fast på den.var innom hjemmesiden
din du har mye inntresant der.Bra Tove.
Mvh Knut
Per Einar G.

Hei Tove,

Dette ble meget bra og spesielt med skikkelsen som strekker seg som nevnt tidligere. Her får man absolutt følelsen av å være under vannet og stirre frem og opp mot overflaten. Fargene er som litt grumset ferskvann...ypperlig!

Per E.
Stig Børre E.

Syns ikke dette er like spennende som en del av de andre i serien din.
Bildet blir litt for glatt og kjedelig, savner kaos... :-)

Ikke misforstå - det er ikke dårlig, men en bitteliten nedtur sammenlignet med #30

StigB
Tove H.

Takk for kommentarer! Anders: Enig! Takk for at du påpekte flekken og din positive tibakemelding. Brit: Du tilfører bildene liv med dine kommentarer - takk også for oppmuntrende ord! Knut: Takk for oppmuntrende kommentar, glad for den!! Artig at du kikket innom hjemmesiden! Per Gunnar: Flott at du føler at du er under vann, det er meningen... Vannet er saltvann, men det har rent så mye jord ut i sjøen i forbindelse med endeløse regnskyll, så vannet er blitt litt grumsete/brunt... Glad for din kommentar! Stig Børre: Takk for at du er ærlig og sier din mening. Litt mer kaos? Ja, kontrollert kaos er vel og bra.... Nå på høsten er vannet ikke så klart her og det er vanskelig å få fatt i fargemylderet... Men jeg prøver å få til noe med mer høstlig preg.... Er egentlig ganske fornøyd med denne nr 31, men innrømmer at nr 30 nok er litt bedre, kanskje den beste..
Mvh Tove
Tove H.

Per Einar, glemte å si tuuusen takk for anbefaling, det varmet! (Beklager at jeg skrev navnet ditt feil i kommentaren over, går litt fort av og til...)
Mvh Tove
Bjorn F.

Hei Tove.
Vakkert og spennende,lengselen mot lyset kommer godt frem der den strekker seg mot lyset og livet. Flott utført.
Hilsen Bjørn.
Lars B.

Hei Tove.
Flott effekt du har fått til her med den lyse vannflaten (himmelen) over den dystre underverdenen (dødsriket) med en del fortapte sjeler. Håpet tennes imidlertid av det gylne elementet som strekker seg mot lyset...
Mye rom for fantasi her ;o)

Hilsen Lars
Tove H.

Takk for at dere kommenterer, Bjørn og Lars! Bjørn: Flott at du ser de som strekker seg mot lyset og livet. Lars: Kommentaren ga meg en aha-opplevelse... jeg har laget malerier tidligere som skildrer akkurat det du skriver. Litt pussig!
Mvh Tove
Tom T.

Synes dette er veldig bra:) Når ikke opp mot de beste serien, er ikke langt unna. Det blir litt møkkete, slik sjøen er til tider.

Likte det:)

mvh Tom T
Tove H.

Just presis, sjøen er møkkete nå om dagene... Jord skylles ut i pøsregnet... Godt det ikke er så langt unna toppen...:) Takk for kommentar, Tom!
Mvh Tove
Tom E.

Hei Tove, har ikke vært innom undervannsbildene noe særlig før, men her var det veldig mye fint. Landet på dette sånn til å begynne med. Liker at det er såpass kornete og diffust. Hovedflatene med rødt og blått er fine, med de små gylne og grønne områdene som letner uttrykket. Formene som strekker seg oppover er fint fantasifremmende. Syns jeg ser et par-tre flekker i det røde området som med fordel kunne vært klonet bort?

Mvh TomE
Tove H.

Å, så hyggelig at du fant fram et oceanbilde! Lurer på om det kan kalles undervannsbilde når det ikke er tatt uner vann, men ned i vann... Prøver å få fram en følelse av at man er under vann på en del av bildene... Ser ingen flekker på v2...har jeg oversett noen, har jeg for dårlig skjerm...(det har jeg). Glad for at du liker bildet!
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu