Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger202
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277783} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Gunnar John C.

Jeg liker veldig godt disse fabuleringene dine med farver og former, Anke. Det er så mye å lese inn i dem - slik du også velvillig påpekte med mine steinbilder. Disse er figurative i sin abstrakthet - her er levende gjenkjennelige brokker som kan bety så mye.

Mine første assosiasjoner går til Knut Rose, men jeg opplever mye mer glede i dine bilder. Jeg kunne nevnt Francis Bacon også, men der i gården er tonen mye dystrere. Ikke for det, det er nok desperasjon å finne i flere av dine bilder også..?

Dette bildet synes jeg har humor - jeg ser en pyntet dame og kanskje et dannet dyr. Vakre farver, lys og skygge. Men litt større formater hadde både dette og dine øvrige fortjent. Jeg lurer veldig på hvordan teknikken din er.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Anke S.

tusen hjertelig takk for din positive kommentar, Gunnar John! det tok jo lang tid,før jeg fikk en respons på disse to bildene. j var lidt spent på, om og hvilken reaktionen det ville være.j tenkte også på disse to malerne,du nevner her. ikke at mine gestalter mangler hodet sitt, men gubbens store,stygge, åpne,nesten skrikende munn i det ene bildet,uttrykkte akkurat alt det j tenkte ,alt det vanskelig ,vonde han har måttet gjennomgå !!! det for igjennom hodet mitt og med tanke på det,sendte j dem avgårde. dama lener seg fortrolig, med et søtt smil på sin kjæreste,hvilket på ingen måte betyr ,at ikke hun har måttet lide like mye,eller mer!!! det var som om Brit hadde lest tankene mine!!! du tok jo notis av våre samtaler på en tidli novembermorgen,som du skrev!hyggelig det!
ja dette bildet du beskriver,her skulle ikke formidle samme alvor og samtidig noe veldig positivt! alle ser så mye forskjellig i abstakte bilder,så såm i dine skulpturelle steinbilder. jeg så direkte noe annet ,men i stein! min datter vil gjerne har alt så abstakt,som mulig,også når jeg maler noe! det var hun,som fikk meg på tanken,til å vise dem, med denne min spesielle måte å fotografere på.hun liker virkeli så mange veldig gådt,men hun vil ennå ikke,at j skal fortelle ,hvordan j gjør det. håper,at du allikevel,hvis du igjen erlig skulle føle for det,svare med en kommentar,Gunnar. hun har bestillt to gallerilokaler her i Oslo for nettop denne type bilder 28.febr. og 26 juli og du kan tro, at det blir spennende for oss ,å få se ,hvilken respons vi da får.selger vi ikke noe,trenger jeg ikke den andre terminen,da kann j gi bort alle til bursdager og bryllopp til dem ,som vil ha! ha !ha!ha!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu