I still love you
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger294
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277784} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Brit M.

Det var dette bildet jeg ville kommentere, Anke.
(jeg har skrevet en liten svarkommentar på hesten du kommenterte.)
Dette bildet er bilde av både kamp og ydmykhet, syns jeg. Man kan gå gjennom stormer, sykdom, utroskap og ha mye motgang. Men man kan også finne fred med det, at man skal være sammen, man kan finne tilbake til gamle følelser, på tross av alt.
Bildet viser også at eldre mennesker kan holde sammen i ''alt slags vær''.
Et spennende og rørende bilde. Ikke minst rørende tittel.

Brit
Tove H.

Et rørende, fortellende bilde. Liker det.
Mvh Tove
Anke S.

til dere begge to , Brit og Tove,1000 ,1000 hjertelig takk for deres gode,kommentarer!!!!!!jeg svarte nå,ville akkurat komme til slutten og da ,som det så ofte skjer,så hoppet alt jeg hadde skrevet bort og da må jeg bare svare mere inngående senere.det skjer vel fordi jeg henger for tungt over pc'n til disse tider. jeg blev så glad!!!!!!selv om jeg måtte grine,ved å lese dine ord Britt,de traff spikeren på hodet og det er denne forståelsen ,som utløste det! med de takknemmelige følelsene ,går jeg nå og legger meg! ønsker dere en riktig god dag !!!! kanskje blir det sol,men den ser jeg her i leiligheten ikke mye til og allikevel så stemmer det bedre for meg ,å være her i byen!Det er det ,som føles riktig,det er det som er meg!det ga meg trygghet som barn ,å vite,at alle naboene var hjemme i sine leiligheter,når jeg var alleine hjemme og mor var på jobb (10 timer hver dag),jeg vet ikke hvor min 3 år eldre bror befant seg.kan hende,at selv ,om han var der ,så krøp angsten og usikkerheten in.mest om min mor,vi hadde bare henne og det var jo skumle tider etter krigen med alt ,som skjedde da.må bare si ,at jeg skammer meg over min tyske historie,selv,om jeg vet ,at jeg ikke bærer noen skyld.
mvh anke staff
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu