robochick
Utstyr
  • rolleiflex SL66
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetphotopolymergravure.
    malet med lys.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger2482
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27787} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Martin E.

Jeg synes det så ut som et bilde overredigert i photoshop.

Ja ja, det er iallefall akt.
emil s.

til martin...

der er overhovedet ikke brugt photoshop til dette billede....
modellen er smurt ind i sort tush.. som skinner, når det tørrer op.
derefter er det så malet op med lyset og lavet som grafisk tryk på kobbertrykspapir...
v.h
emil
Kjetil N.

Uansett fremgangsmåte er det et bra bilde. Liker måten lys og skygge definerer kroppen på.
J M P.

jau, fine reflekser og futuristisk.
Lars-Anders M.

Dette har ikke jeg sansen for. Merklige stillinger på mange av disse aktbilder. Eller er det ett metallmenneske som stålmannen vi ser her. Bra manipulert.
Christian H.

Du har en meget bra og inspirerende hjemme-side! ....men dette bildet traff ikke meg helt...
lars morgan k.

Bildet er bra laget, men det er ikke noe jeg selv ville ha på veggen. Teknikken derimot ser jeg på som svært stilig og med et stort potensiale.

vennlig hilsen
Lars Morgan
Johan G.

Per Heimly ripoff.
emil s.

til johan g... det er altså ikke nemt at forholde sig til sådan en mærkværdig udtalelse - jeg går ud fra at den er negativ... men jeg ved overhovedet ikke hvad du taler om...en anden gang kunne det være rart, hvis du forklarede dig - i stedet for at kaste op på mig.....uden visbar grund...
Johan G.

Hei.

Jeg gjorde det med et smil. Per Heimly har tatt en rekke liknende bilder hvor han har smurt inn folk i skitt og olje. Bildene har et grønnaktig skjær og er ganske så dramatiske.

Dette bildet minnet meg om det, og det er som Heimly's bilder, -et flott bilde du har tatt.

johanG.
Carsten A.

Sammenligning med Per Heimlys produkter, de han er mest kjent for, kan for meg vanskelig bli noe annet enn sterkt negativt (selv om også Heimly har begått ett og annet som er bra). Dessuten syns jeg sammenligningen halter sterkt, vanskelig å se noen form for slektskap.

En annen sak er at jeg også ser ganske negativt på dette bildet. Det er meget lenge siden, ca. 50 år bil jeg tro, at jeg kom over noen ''lærebøker'' i aktfotografering, hvor modellene var smurt inn med oljer og diverse annet og tildels inntok like underlige positurer som på dette bildet. Jeg trodde (og håpet) at denne smakløse aktfoto-tradisjonen forlengst hadde avgått ved døden, men nei, den er visst ikke 100% heldød.

At bildet er laget med flid og med bruk av avanserte grafiske kopi- og/eller trykkmetoder blir for meg helt uten betydning for vurdering av det billedmessige. Men flid og metode hadde vært en bedre sak verdig.
MVH CA
Avsluttet .

Dette er jo stilig! som en tegneserieversjon! Liker bildene dine emil, selv om dette bildet er lagt ut for lenge siden;o) Figuren kunne tredt mer fram i farger og kontrast, og bakgrunnen svartere... Det ville fremhevet det metalliske med figuren....også må jeg si en ting:godt at ikke alle har samme smak på alt!

Vh
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu