Badebryggen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger242
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278001} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Torbjørn K.

Enkelt, rent og minimalistisk. Muligens litt blasst i tonene, men jeg liker det likevel. Bra at du har gjort bakgrunnen uskarp her.

Torbjørn
Trine E.

Denne var enkelt og greit forlatt til seg seg, men utrolig flott bilde allikavel! Det enkle er ofte det beste?

Mvh Trine E. Pedersen
Matts R.

Ett rent och härligt motiv......men.....''badbryggan'' är i mitt tycke alldeles för centrerad, samt att horisonten lutar åt höger.

-::Matts::-
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer. Bildet er laget i duse forhold og er bevisst holdt i en avdempet tone for å styrke roen og ''ensomheten'' i bildet.

Kjell S
Anne-Lise S.

Motivet gir andre bilder innvendig der sola skinner, barn svømmer og hopper ut i vannet fra badebrygga, og slik blir dette litt vemodig og tomt. Men på en positiv måte synes jeg. Tenker ''tilbakeblikk'' når jeg ser det. Synes du lykkes godt i å fange meg med badebrygga, og der du har duset ned omgivelsene på en flott måte. Liker altså hvordan du plasserer mitt fokus, enten jeg vil det eller ikke! Synes du lykkes godt med midtstillinga her. Blir sittende og tenke på hvordan det ville blitt dersom brygga hadde ligget vendt litt mer mot venstre slik at bøyene (håndtaka) endte mot hver sin åstopp bakenfor. Da ville du oppnådd temmelig god symmetri gjennom hele motivet. Jeg sier ikke at det burde vært slik, men ser mulighetene for det også, dersom hvis-om-atte. Liker det godt! Stemningsfullt og lekkert!

Anne-Lise
Espen A. I.

Kjempemessig bilde, særlig liker jeg godt at den er skjev for å vise at dette er hav den flyter på. Flott symmetri og god lett bakgrunn!

mvh Espen
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer. ALS; artig å lese dine refleksjoner. Espen; strevde litt med symetrien da bryggen gynget og snurret en del. Får vel se nærmere på horisontlinjen.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu