Svartisens brevandrere
Vi har nå hatt 5 dager på bre, og 5 dager over Saltfjellet. -Det har vært noen fantastiske opplevelser med både regn, hagl, snø, sludd, kuling og noe sol. Dette er muligens det første bildet mitt i kategorien sport/action.
Bildet inngår i albumet Lofoten Folkehøgskole 07/08 - Bilder fra oppholdet som elev på friluftsliv fjell i Lofoten.
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278068} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kjell F.

Dramatisk turbilde, fin deling av bildeflaten. Kanskje litt statisk, men de venter kasnkje på deg?
Mvh Kjell
Jan Inge K.

Hei, nå er du i ''mine'' fjell! Her kommer du til å trives, til tross for litt ruskevær innimellom.. Litt uvanlig brebilde, dette, man kan ane at det er hustrig der oppe...
Espen A. I.

Fin reisedokumentasjon, men statisk og lite interessant mer enn i et par sekunder. Liker dog repeteringen av motivet. Ser ut som du trives på skolen :)

mvh Espen
Roger K.

Hei hei, Ingebjørg!
Ja her har du med noe spenning og trøkk i bildematerialet ditt. Himmelen gir masse av denne følelsen og blir nesten trykkende her. Fin detalje i bilde. Midtstillingen av personene i bilde kan nok virke uheldig, men samtidig er det mulig å avike regelen. Du grenser litt her, men føler det er innenfor. Det hjelper sikringstauet for som løper ut i venstre bildekant og forteller at her kommer med, men i neste episode. Synes ikke dette var så galt jeg.

Mvh RK
Laurberg G.

Hej Ingebjørg. Et usædvanligt billede. Tænk at gå på en bræ og fotografere. Jeg synes ikke at det gør så meget med midtstillingen i dette billede. Tovet holder dem sammen. Håber du fik lejlighed til at tage mange billeder. Måske også i undertekster fortælle om din oplevelse. mvh. lau
ingebjørg fyrileiv g.

Takk så mye for kommentarer!

Kjell - De venter nok ikke på meg nei. Jeg står sikret i et annet taulag. Vi holder på med redning, derfor noe statisk.

Jan Inge - Jeg må si du har noen utrolig fine fjell! Ruskevær må til for å kjenne hva man er i stand til. Det hadde ikke vært det samme med sol hele tiden :) Hustrig var det absolutt, men det var verdt det!


-ingebjørg
Fred S.

Bortsett fra en flott himmel synes jeg ikke dette er like interessant som det andre fra svartisen. For lite ''framdrift'' i motivet, det blir for statisk.
Kjør på, ta haugevis med bilder der oppe, forventer en del ''perler'' fra deg etterhvert.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentar(er), Fred.

Haugevis med bilder skulle jeg gjerne ha tatt.. Men når vi er ei grupp med 20 stk. på tur, er det litt slit å begynne å rote fram kamera (selv om jeg har det utenpå sekken). Derfor har det bare blitt fotografering når vi har pause eller slått leir. Ellers har jeg ikke hatt noen fototurer alene, men det kommer sikkert. Jeg skal forøvrig skaffe meg et kompaktkamera snart, så da får også jeg foreviget når vi er i drift..

-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu